Keystone logo
Belhaven University Online

Belhaven University Online

Belhaven University Online

Introducere

Programul de studii online al Universității Belhaven este unul dintre cele mai bune colegii și universități creștine online din America. Pentru adulții ocupați care doresc să finalizeze un curs asociat, licență, master sau doctorat rapid și la prețuri accesibile, Universitatea Belhaven oferă un program creștin online de calitate. Cu peste 30 de domenii de studiu, Belhaven are o diplomă online pentru dvs.

Toate cursurile sunt predate dintr-o perspectivă creștină asupra viziunii asupra lumii de către profesori cu experiență, care sunt lideri în domeniul lor de studiu. Facultatea și personalul nostru îngrijitor sunt dedicați succesului dvs. și oferă sprijin personal tuturor studenților noștri.

Angajatorii caută angajați educați. Până în 2020, 65% din toate locurile de muncă vor necesita studii postliceale. O diplomă de la Belhaven University Online vă va ajuta să vă îndepliniți obiectivele educaționale și profesionale care sunt necesare la locul de muncă de astăzi. Aplicați astăzi pentru a deveni un absolvent de succes Belhaven cu instrumentele necesare pentru a reuși în economia globală actuală.

Locații

  • Jackson

    Peachtree Street,1500, 39202, Jackson

    Întrebări