Keystone logo
© BIMM University
Bayes Business School (formely Cass business school)

Bayes Business School (formely Cass business school)

Bayes Business School (formely Cass business school)

Introducere

170230_button_read-more-about-this-school-on-the-schools-site.png

Studiază cu o școală de afaceri acreditată cu trei coroane

Școala de afaceri Bayes oferă acces la afacerile din Londra și este o poartă către transformarea personală și profesională.

O școală de afaceri cu o acreditare standard „triplă coroană” de la cele mai mari și mai influente organizații de acreditare a școlilor de afaceri din lume, Bayes și programele sale de clasă mondială sunt clasate în mod constant printre cele mai bune din lume.

Cu reputația noastră de 50 de ani stabilită pentru excelență în cercetarea și educația afacerilor, atragem academicieni, studenți și companii din întreaga lume în comunitatea noastră prosperă la nivel mondial.

Cursurile noastre flexibile online

Indiferent dacă doriți să vă dezvoltați expertiza financiară la cel mai înalt nivel cu un masterat în finanțe globale sau să vă dezlănțuiți potențialul de leadership cu un MBA global, cursurile noastre flexibile online vă vor oferi cunoștințele și abilitățile vitale de care aveți nevoie pentru a vă maximiza potențialul și stimulează-ți oportunitățile de carieră la nivel mondial.

Master în finanțe globale

Lumea actuală a finanțelor globale oferă o multitudine de oportunități de carieră, cu o cerere continuă de angajați strălucitori, agili și adaptabili.

Masterul nostru online în finanțe globale vă va împuternici cunoștințele aprofundate și abilitățile analitice de care aveți nevoie pentru a vă spori oportunitățile de carieră la nivel mondial și pentru a reuși cu încredere în lumea actuală în schimbare rapidă a finanțelor globale.

Global MBA

Nu pluti doar în cadrul organizației tale - crește.

MBA-ul nostru global vă va poziționa cariera pe un plan mai înalt pe măsură ce dobândiți cunoștințe avansate de afaceri, abilități interpersonale și analitice de care aveți nevoie pentru a negocia, lua decizii de afaceri îndrăznețe și vă va conduce organizația spre succes.

Cursul vă va oferi cunoștințele și abilitățile vitale de care aveți nevoie pentru a deveni un lider îndrăzneț și vizionar - gata să abordeze provocările afacerilor globale.

De ce să studiezi cu Bayes Business School

 • Obțineți un masterat de la o școală de afaceri de top la nivel mondial
 • Aflați de la experți de renume mondial și lideri din industrie
 • Obțineți cunoștințe de specialitate și abilități practice pe care le puteți aplica imediat în carieră
 • Extindeți-vă rețeaua globală și oportunitățile de carieră
 • Studiază și învață cu profesioniști din întreaga lume
 • Studiază flexibil online
 • Accesați sprijinul academic și practic cuprinzător
 • Accesați același nivel de standarde academice riguroase și obțineți aceeași calificare ca un program de master echivalent în campus
 • Alăturați-vă comunității noastre prospere globale, cu peste 45.000 de profesioniști din 163 de țări din întreaga lume, încorporați în fiecare sector

Statistică

Bayes dintr-o privire

 • Peste 50 de ani de excelență academică și în afaceri
 • Locul 3 la Londra (Clasamentul FT European Business School 2019)
 • 4.000 de studenți de la UG la Executive Education
 • Fond de capital de risc pentru antreprenoriat Cass de 10 milioane de lire sterline

  Clasamente

  Acreditări și clasamente

  Cu o prestigioasă acreditare Triple Crown de la AMBA, EQUIS și AACSB, Bayes și programele sale sunt clasate în mod constant printre cele mai bune din lume.

  Clasamentul lui Bayes dintr-o privire:

  • Locul 3 la Londra, locul 6 în Regatul Unit, locul 19 în Europa (clasamentul Școlii de Afaceri Europene Financiar Times 2019)
  • Locul 6 în Marea Britanie pentru cercetare în afaceri și management (The Research Excellence Framework 2014)

  Acreditări

  Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

  English Language Requirements

  Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

  Locații

  • London

   106 Bunhill Row, EC1Y 8TZ, London

  Întrebări