Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Averett University Online

Averett University Online

Averett University Online

Introducere

De ce Averett?

E mult MAI MULT DECAT UN GRAD

Un mediu de învățare proiectat pentru nevoile tale

De peste 25 de ani, absolvent noastre și diviziunea Studii Profesionale (GPS) a oferit educație continuă în mod special pentru adulți care lucrează. Mai mult de 8.000 de absolventi GPS Averett au profitat de programele noastre de gradul accelerat pentru a dezvolta instrumentele de care au nevoie pentru a avea succes în cariera lor și în viața lor. S-au câștigat perspective de carieră îmbunătățite. Care le-a câștigat respectul pentru ei înșiși, și dreptul de a se apela un model pentru alții. S-au câștigat atât de mult mai mult decât un grad. Și așa tu.

1. livrare curs accelerat

 • Câștigați gradul în cât mai puțin de doi ani

2. Conceput pentru comoditate

 • Nici o participare în timp real necesară și sarcini săptămânale și datele scadente sunt postate înainte de începerea cursului

3. Programe de cele mai avantajoase prețuri

 • Averett este sub medie în ceea ce privește costul total al gradului de MBA. Costul total de școlarizare pentru un MBA la Averett este sub $ 30.000 USD.

4. "Market-gata" curriculum

 • Conținut în programele noastre de gradul este dezvoltat cu un accent internațional. Există un curs complet de afaceri internaționale, și vă puteți personaliza unele dintre sarcinile tale pentru a include o perspectivă internațională.

5. Atentie personala

 • Raportului elev-facultate în programele noastre GPS este de 19: 1; dimensiunea medie clasa 15

6. Echipele de proiect

 • Grupuri de 3-5 elevi oferi un sprijin suplimentar și motivație

7. instructori dedicate

 • Membrii nostri de facultate cu experiență în industrie au grade avansate în domeniile lor și s-au angajat la succesul dumneavoastră

8. Personalul de sprijin

 • Admitere și personalul de ajutor financiar sunt pregătite pentru a vă ajuta să vă atinge obiectivele

Programe de studii pentru tine Construit

Noi oferim studenții noștri GPS experiențe care reflectă situații reale de învățare. Acest lucru înseamnă că puteți pune lecție în această seară la încercare în timpul zilei de lucru de mâine.

Vei obține o perspectivă în clase mici, conduse de instructori cu experiență în industrie. Iar cu noastre echipe de proiect, vă alăturați unui grup de la egal la egal, care motivează unul de altul pentru a reuși-prin absolvire si dincolo.

În cele din urmă, formatele noastre de curs online fac echilibrare muncă, familie și învățământul superior mai convenabil:

 • Nici o participare în timp real necesară
 • misiuni săptămânale și datele scadente sunt postate înainte de începerea cursului
 • Conectați-vă la curs în orice moment, în fiecare săptămână, pentru a finaliza sarcinile
2

MISIUNEA LUI Averett

Universitatea Averett pregătește studenții pentru a servi drept catalizatori și să conducă pentru o schimbare pozitivă. Averett îndeplinește această misiune prin educarea elevilor din diverse medii, culturi și națiuni prin programe artistice bazate pe universitare și postuniversitare liberale într-un mediu de personal, colegial, interdisciplinare.

VISION Averett'S

Universitatea Averett va fi o universitate centrată pe student premier renumit pentru inovatoare de predare și de învățare angajate.

VALORI DE BAZĂ Averett LUI

5

Integritate

Noi practica cele mai înalte standarde etice.

Inovaţie

Noi încurajăm și să îmbrățișeze inovatoare de predare și învățare în interiorul și în afara sălii de clasă.

Logodnă

Noi promovam conștientizare la nivel mondial, de servicii și de conducere.

Descoperire

Noi promovăm un spirit de descoperire, de rezolvare a problemelor și de gândire critică și încorporează artele liberale cu pregătire profesională în predare și învățare noastre.

Diversitate

Universitatea Averett salută toți studenții, profesorii și personalul la o comunitate academică, care promovează conștientizarea, incluziunea, echitatea și un serviciu în timpul îndeplinirii misiunii și viziunii noastre. Averett celebrează unicitatea individuală și merită respectarea diferențelor într-un mediu sigur și cultivarea în timp. Fiecare membru al Comunității Averett împărtășește responsabilitățile de a se comporta etic și ca buni cetățeni, precum și de a promova extinderea abilităților, și o creștere intelectuală și emoțională. Apreciem diversitatea, doar văzând și bazându-se pe cele mai bune din fiecare elev îi putem ajuta să le dezvolte în liderii de mâine.

Tradiție

Imbratisam moștenirii iudeo-creștină Averett prin onorarea căutarea adevărului și a formării spirituale.

Locații

 • Danville

  MAIN CAMPUS 512 Bridge Street, VA 24541, Danville

Întrebări