Keystone logo
Australian College of Skills & Education Pty Ltd

Australian College of Skills & Education Pty Ltd

Australian College of Skills & Education Pty Ltd

Introducere

Cine suntem noi

Învățământul profesional joacă un rol esențial în crearea unei economii puternice, oferind oamenilor competențele de care au nevoie pentru a reuși. Prin intermediul RTO (Organizația de Instruire Înregistrată). ACSE oferă cursuri de pregătire profesională și calificare care ajută la construirea economiei din Australia și ajută absolvenții să-și atingă potențialul prin dotarea cu abilități și pot face atitudinea pe care angajatorii o caută. ACSE stimulează oamenii să-și atingă potențialul și să creeze schimbări pozitive în rândul indivizilor, ceea ce duce la o societate mai bună în care să trăiască și să lucreze.

Misiunea noastră

Pentru a îmbunătăți viața oamenilor și comunitățile și societățile în care trăim. prin educație și formare de calitate inspirată, inovatoare și de nivel mondial.

Valorile noastre

Influența noastră de influență asupra formării și desfășurării activității noastre și a rezultatelor obținute, care se datorează ratelor de finalizare, creșterii afacerii noastre și, cel mai important, este foarte important pentru majoritatea oamenilor.

  • Respect - Evanghelia este unică și apreciată
  • Integritate - Întotdeauna la dreptate
  • Credință - putem face o diferență

Procesul RPL

Procesul RPL poate fi o experiență de trezire puternică și de încredere puternică pentru cei care iau de acord competența lor și își desfășoară activitățile zilnice fără să-și dea seama de aptitudinile și cunoștințele care stau la baza acțiunilor lor.

Recunoașterea este procesul prin care abilitățile, cunoștințele și experiența existente dobândite pe tot parcursul vieții, indiferent de modul în care au fost dobândite, sunt recunoscute în vederea obținerii unei calificări recunoscute la nivel național sau a unei declarații de realizare.

Pentru a citi mai multe, faceți clic aici .

Locații

  • Oakhurst

    Granada Place,22, 2761, Oakhurst

Întrebări