Keystone logo
Aucal Business School

Aucal Business School

Aucal Business School

Introducere

Cine suntem

Aucal, specialiști în formare online

Ca o nevoie indiscutabilă, în urmă cu 18 ani pe piața spaniolă, Manuel González Folgado , un profesionist expert în domeniul securității private și legat întotdeauna de lumea educațională, a decis să creeze un sistem de formare inovator și antreprenorial, care să rezolve problema accesului la universitățile tuturor tinerilor și lucrătorilor care din motive profesionale, la distanță sau care nu au putut participa la cursuri față în față, au frustrat posibilitățile de a avea un loc de muncă viitor de succes.

Acest sistem de pregătire academică s-ar baza pe metodologia studierii la distanță, în ritmul fiecărui student, de acasă și fără călătorii continue, un sistem prin intermediul propriei sale platforme online care ar conecta progresul și comunicarea între elevii înșiși și profesioniștii. profesorii responsabili de fiecare program și într-un mod total personalizat.

Așa s-a născut Aucal.

Aucal este o școală internațională de afaceri superioară de învățământ, care s-a născut în 1999 ca unul dintre pionierii în domeniul formării online în Spania, care își asumă cu angajament și vocație de excelență pregătirea oamenilor și contribuția la dezvoltarea profesională a fiecăruia student, devenind în prezent misiunea sa principală și spiritul de luptă.

Cu excelență academică recunoscută de ani de zile și profesioniști din diverse sectoare cu experiență profesională vastă și responsabilitate socială, Aucal Business School concentrează toate energiile pe oferirea de oportunități reale de învățare și dezvoltare profesională tuturor celor care doresc să se îmbunătățească și să evolueze pe această piață. forță de muncă foarte competentă și deseori nedreaptă.

Consolidarea lui Aucal se reflectă în cei peste 35.000 de studenți care s-au bazat pe metodologia și calitatea programelor sale de-a lungul timpului, cu un nivel de satisfacție mai mare de 98% din toți cei care au absolvit cursuri sau master diferite. și care sunt în prezent inserați în lumea muncii.

Situat în orașele Madrid și Zamora, Aucal confirmă pe această piață că este posibil să progresezi profesional fără a varia foarte mult ritmul actual de viață, care este deja greu și sacrificat de sine.

Aucal Business School , o adevărată alternativă pentru viitorul tău.

Businessman working and writing notes in office

misiune

Misiunea noastră este de a instrui profesioniștii viitorului, răspunzând nevoilor de pregătire sau specializare cerute de piață în orice moment pentru a extinde profilul tehnic al profesioniștilor și competitivitatea lor în muncă.

valorile

Ne bazăm activitatea pe inovație , încurajând spiritul antreprenorial . Nu numai că transmitem cunoștințe, dar dorim să insuflăm abilităților profesionale studenților noștri, astfel încât aceștia să poată beneficia cât mai mult de aceștia ca experți.

calitate

La Aucal credem că este important să predăm concepte, dar cu atât mai mult cum sunt învățate. Prin urmare, oferim informații de calitate bazate pe aplicarea sa practică și fiind cât se poate de dinamice, astfel încât să fie o învățare eficientă și distractivă .

Metodologia noastră

Modalitatea online permite dedicarea și învățarea flexibile, adaptate nevoilor fiecărui student, pe lângă faptul că sunt compatibile cu alte activități prin modelul 24/7, cu care puteți accesa platforma 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână .

139032_startup-photos.jpg

La Aucal , acordăm o importanță deosebită pregătirii practice , prin urmare, nu veți avea doar cunoștințe teoretice, ci și note de la tutore ca într-o clasă tradițională, dar adaptate la noile tehnologii cu resurse multimedia actuale pentru a energiza studiul: videoclipuri, voice-over , videoconferințe, forumuri, pe lângă exercițiile și practicile pe care le vei efectua pe parcursul cursului pentru a aplica cunoștințele învățate.

Veți avea întotdeauna ajutorul unui tutor pentru a rezolva orice întrebări tehnice pe care le puteți avea și vă va monitoriza, de asemenea, progresul academic.

Profesorii noștri au o vastă experiență didactică și profesională pentru a ține pasul cu cerințele pieței și progresele tehnologice.

De ce să ne alegeți?

 • Optimizarea învățării.
 • Canale de chat, forumuri și servicii de mesagerie.
 • Conținut multimedia în format web.
 • Profesori cu o vastă experiență profesională și didactică.
 • Adaptat la timpul și ritmul dvs. de învățare.
 • Sfaturi personalizate.
 • Acces 7x24 la platforma noastră de e-Learning.
 • Interacțiunea profesor-tutor și participant între ei.
 • Conținut actualizat.
 • Materiale de studiu incluse.

Locații

 • Getafe

  C/ Emilia Pardo Bazán 1, 28903, , Getafe

 • Zamora

  C/ Postigo de Nuestra Señora 2, 49800, , Zamora

  • Toro

   Toro, Spania

   Întrebări