Keystone logo
© Eva Dang
Aston University Online

Aston University Online

Aston University Online

Introducere

De ce Aston?

Influenții din industrie studiază la Aston.

Aston oferă o experiență studențească completă.

Din 1947, Universitatea Aston a produs absolvenți care au avut un impact semnificativ în sectorul lor de afaceri. Aston se concentrează pe experiența studenților. În 2016, Sondajul Național al Studenților a arătat 89% satisfacție generală a studenților cu Aston. Sunday Times Good University Guide plasează Aston în Top 30 din 120 de universități din Marea Britanie pentru experiența studenților. Cursurile Aston sunt concepute pentru a permite studenților să se alăture unei comunități internaționale diversificate de studenți actuali și absolvenți. În același timp, experiența online Aston adaptează rezultatele și dezvoltarea nevoilor dumneavoastră profesionale.

Absolvenții Aston sunt dezirabili de angajatori.

Absolvenții Aston au un rating de angajare de 82% (Times/Sunday Times University Guide 2017) și se clasează în primele 20 din lume pentru MBA-uri online la distanță (QS University Rankings 2018). Absolvenții se alătură unei comunități bine conectate, deoarece 78,8% dintre absolvenții Aston își găsesc un loc de muncă sau studii suplimentare în șase luni de la absolvire (Ghid universitar 2017). Aston este o universitate de top 10 din Marea Britanie pentru absolvenții care obțin locuri de muncă profesionale, conform sondajului Destinations of Leavers of Higher Education. Clasamentul QS privind angajabilitatea plasează Aston în Top 20 din Marea Britanie pentru gradul de angajare pentru absolvenți.

Comunitatea de învățare a lui Aston este diversă.

Aston se clasează în Top 10 în Marea Britanie și în Top 30 pentru International Outlook. Aston University Online recrutează o gamă largă de cursanți profesioniști din întreaga lume. În plus, Aston University Online Academics excelează în domeniile lor, cu cinci stele QS și ocupă locul al doilea în Marea Britanie pentru calitatea predării (THE, Teaching Excellence Framework).

Cunoașteți avantajele studiului la Aston; acum faceți pasul următor, afland mai multe despre Școala noastră de afaceri. Aston University Online oferă un corp divers de programe postuniversitare, inclusiv un MBA online de la o școală de afaceri triplu acreditată.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

Locații
  • Birmingham

    Aston University, B4 7ET, Birmingham

    Întrebări