Keystone logo
© ©Arts University Bournemouth
Arts University Bournemouth Online

Arts University Bournemouth Online

Arts University Bournemouth Online

Introducere

Alăturați-vă comunității noastre online și cufundați-vă în creativitate

Faceți cunoștință cu colegii de creație pe măsură ce vă modelați profesia prin învățarea online. Cursurile noastre sunt concepute pentru oameni pasionați de ceea ce fac și motivați să facă următorii pași în carieră în propriul ritm, în propriul spațiu.

Dacă ați căutat un semn pentru a ni se alătura, acesta este.

Călătoria voastră începe aici

Un campus online, mai multe discipline și nenumărate posibilități. Găsiți cursul care vă va aduce creativitatea la viață.

Avantajele studiului online

Continuă-ți cariera
În ritmul tău și în propriul spațiu

Accesați toate cursurile online

Păstrați totul într-un singur loc

Obțineți sprijin la fiecare pas
Luați legătura cu tutorii atunci când aveți nevoie

Conectează-te cu arta pe care o iubești oriunde te-ai afla

Cu platforma noastră digitală de învățare Canvas, veți fi întotdeauna la doar câteva clicuri sau atingeri distanță de colegii dvs. de curs și de personalul nostru didactic experimentat. Conectându-vă la Canvas, veți avea, de asemenea, acces ușor la materialele de curs, forumurile de discuții, serviciile pentru studenți și multe altele.

Modulele sunt împărțite în subiecte săptămânale, cu webinarii disponibile live sau la cerere, astfel încât să vă puteți echilibra studiile cu munca și alte angajamente.

Clasamente

Am fost votați numărul 18 în „Cele mai bune universități din Marea Britanie 2021” de către studenți în cadrul premiilor Student Crowd.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Wallisdown

    Fern Barrow,7, BH12 5HH, Wallisdown

    Întrebări