Keystone logo
Arizona State University

Arizona State University

Arizona State University

Introducere

Arizona State University a dezvoltat un nou model pentru universitatea de cercetare americană, creând o instituție dedicată excelenței, accesului și impactului - New American University. Carta ASU, adoptată în 2014, este modelul acestei transformări.

ASU este o universitate publică cuprinzătoare de cercetare, măsurată nu de cine exclude, ci de cine include și cum reușesc; promovarea cercetării și descoperirii valorii publice; și asumarea responsabilității fundamentale pentru sănătatea economică, socială, culturală și generală a comunităților pe care le deservește.

„Pentru ca societatea noastră să-și atingă idealul, nu poate exista o distribuție inegală a bunului său cel mai important – educația”.

– Michael M. Crow, președinte, Arizona State University

Experiența educațională de la ASU este o imersiune într-o întreprindere academică de învățare vie - o mentalitate axată pe inovare și antreprenoriat și un angajament profund de a servi interesul public într-o perioadă de schimbări societale rapide și complexe. Aclamat la nivel național și internațional, ASU se clasează în mod constant printre cei mai buni în aproape fiecare măsurătoare critică a succesului studenților, rezultatelor cercetării inovatoare și impactului în comunitățile pe care le deservește.

Istorie

La 8 februarie 1886 — cu aproape 30 de ani înainte ca Arizona să i se acorde statutul de stat — Școala Normală Teritorială, prima instituție de învățământ superior din Arizona, și-a deschis porțile pentru 33 de studenți într-o clădire cu patru clase din Tempe.

De la începuturi umile și printr-o serie de schimbări de nume care au dus la votul poporului în 1958 și la o marjă de victorie de 2 la 1 pentru avansarea Colegiului de Stat din Arizona la Arizona State University , traiectoria de peste un secol a ASU a dus la este recunoscută drept „cea mai inovatoare” universitate din țară de US News & World Report – șase ani la rând.

Statistică

 • Peste 61.600 de studenți au aplicat ca studenți în primul an la ASU pentru semestrul de toamnă 2021.
 • Mai mult de două treimi dintre studenții din primul an admiși pentru toamna anului 2021 au avut GPA neponderate de 3,42 și mai mult.
 • 89% dintre studenții de la ASU au primit un anumit nivel de asistență financiară în toamna anului 2020.
 • 33% dintre studenții de la ASU au primit Granturi Pell în toamna anului 2020.

Admitere

Pentru imersiunea în campus din toamna anului 2021, 80% dintre studenții din primul an care sunt rezidenți din Arizona au câștigat una dintre cele mai bune burse academice ale ASU, numite colectiv Burse New American University.

Cea mai diversă clasă de până acum, 46% dintre studenții din primul an ai ASU, în toamna anului 2021, proveneau din medii minoritare.

Reflectând angajamentul ASU față de accesul la învățământul superior, 30% din studenții ASU sunt studenți de prima generație.

ASU ocupă locul 1 în rândul universităților publice ale statului pentru rata de retenție a studenților din primul an de 86,2%.

Elevii din Barrett, Colegiul Honors de la ASU, au o medie ponderată a GPA de liceu de 4,29. Șaptezeci și trei la sută din cei aproape 1.100 de bursieri naționali înscriși la ASU sunt studenți Barrett, inclusiv 402 finaliști de merit național și 392 de beneficiari ai Programului de recunoaștere a colegiului pentru studenți care sunt afro-americani sau negri, hispano-americani sau latini, indigeni sau care participă școală într-o zonă rurală sau oraș mic.

Academicieni

ASU oferă mai mult de 400 de programe academice de licență și specializări conduse de profesori experți în colegii și școli foarte bine cotate.

Prin mai mult de 450 de programe de studii postuniversitare și certificate, masteranzi și doctoranzi ASU lucrează direct cu cei mai buni cercetători ai națiunii.

US News & World Report clasează 86 de programe de studii ASU în primele 25 din țară, inclusiv 39 de programe clasate în top 10 al națiunii.

ASU este clasată în top 10 la nivel național pentru cele mai bune programe de licență online de US News & World Report. Oferă aproape 300 de programe online de diplomă și certificate predate de facultate ASU premiată.

  English Language Requirements

  Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

  Locații

  Locații
  • Central City

   411 N Central Ave, Ste 750, 85281, Central City

   • facebook
   • twitter
   • linkedin
   • youtube
   • instagram
  • Arizona City

   4701 W Thunderbird Rd, Glendale, AZ 85306, United States, 85123, Arizona City

   • Tempe

    University Center, 411 N Central Ave, Phoenix, AZ 85004, USA, 85004, Tempe

    Întrebări