Keystone logo
Arden University

Arden University

Arden University

Introducere

Alăturați-vă Arden, universitatea cu cea mai rapidă creștere din Marea Britanie

La Arden University credem că toată lumea, pretutindeni, are dreptul de a câștiga beneficiile de viață și de carieră pe care le poate aduce învățământul superior. Suntem dedicați să facem experiența universitară convenabilă și accesibilă persoanelor ambițioase și motivate ca tine, motiv pentru care suntem universitatea cu cea mai rapidă creștere din Regatul Unit*.

Misiunea noastră este să punem în legătură cursanții adulți ca tine cu oportunități de studii superioare care îți oferă instrumentele de care ai nevoie pentru a-ți îndeplini obiectivele de carieră și de viață. Contestăm percepțiile convenționale despre studiile universitare, oferind cursuri profesionale flexibile, cu orare și opțiuni de învățare care se potrivesc cu angajamentele tale de viață.

* Mai mulți studenți de licență din primul an din Marea Britanie în 2015-2021 decât orice altă universitate (date HESA)

Oferta regionala

Am lansat recent o ofertă specială care permite rezidenților și cetățenilor din peste 115 țări să primească 25% reducere la taxele de curs de licență sau 40% reducere la taxele de curs postuniversitar atunci când alegeți să studiați online! Întrebați mai jos pentru detalii complete. Universitatea Arden ","author_url":"","source":""}" />

189690_Facebook-CoverPhoto-820x312-VERDE.jpeg

Acreditari

Ca parte a angajamentului nostru față de excelență în predare și îmbunătățirea continuă a calității conținutului pe care îl oferim în cadrul cursurilor noastre, cursurile Arden University au obținut acreditare și certificare de la multe dintre cele mai recunoscute și respectate organisme profesionale din Marea Britanie. Prin implicarea absolvenților, experților din industrie și lectorilor în crearea materialelor noastre de curs, aceasta înseamnă că învățați abilități practice cheie, foarte valoroase la locul de muncă.

Toate programele noastre sunt aprobate QAA și o gamă largă de programe sunt acreditate de organisme profesionale precum Chartered Management Institute (CMI), British Psychological Society (BPS) și Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) și multe altele decât alte 20 de organisme profesionale de acreditare. Aceste acreditări nu sunt doar o marcă de calitate; sunt căutați de angajatori, ajutându-vă să progresați în carieră, ieșindu-vă în evidență și maximizând perspectivele de viitor.

De ce să studiezi cu Arden?

Concentrați-vă pe angajabilitate

Programele noastre online sunt concepute având în vedere cariera dumneavoastră. Tutorii noștri sunt investiți în succesul dumneavoastră atât în cadrul cursurilor noastre, cât și în afara acestora, iar programele noastre includ oportunități de a aplica abilități practice în module individuale și de a finaliza un proiect de cercetare independent. În calitate de student Arden, puteți profita de resursele din Portalul nostru dedicat Carierelor:

 • Constructor de CV-uri
 • Simulator de interviu
 • Motor global de căutare a unui loc de muncă
 • Sfatul angajatorului
 • Cursuri bonus de aptitudini de afaceri

Abilități aplicate

Când absolviți diploma de la Arden University , veți:

 • Ți-ai demonstrat capacitatea de a învăța și de a rezolva probleme în zona ta de interes
 • Aveți o înțelegere aprofundată a subiectului dvs.
 • Fiți capabil să luați o decizie cu privire la modul în care vă gestionați planificarea carierei ca urmare a modulelor dvs
 • Aveți abilități transferabile care vă vor maximiza angajabilitatea și potențialul de carieră

Programare online de top

 • Peste jumătate de milion de cărți și reviste disponibile în biblioteca noastră online
 • Materiale ușor de descărcat
 • Accesibil pe orice dispozitiv, chiar și offline
 • În ritmul tău, studiază conținutul

184044_manservice700.jpg

Caracteristici Campus

Studiul online vă oferă control deplin (în plus, este mai accesibil).

După ce ați fost înscris, vă veți studia diploma prin ilearn, platforma noastră digitală de învățare și campusul universitar în cloud. În plus, toți cei care învață cu noi primesc un abonament gratuit la Microsoft Office 365.

ilearn, clasa ta virtuală

 • Acces complet 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an
 • Studiați acasă, pe drumul la serviciu sau la o cafea. Nu există nicio restricție privind când și unde puteți învăța.
 • Peste jumătate de milion de cărți, reviste și resurse, pe orice dispozitiv, în orice moment.
 • Implicați-vă și conectați-vă cu comunitatea noastră online, Unitu.

Sprijin excelent pentru studenți

 • Asistență individuală cu tutori
 • Antrenori de succes
 • Ateliere opționale de abilități academice
 • Program obișnuit de birou online
 • Acces 24/7 la resurse confidențiale de sănătate mintală, cum ar fi Togetherall
 • Centru de carieră cu echipă de carieră dedicată pentru pregătirea CV-ului și a cererilor de angajare
 • Peste 80 de tutori și personal de sprijin dedicat succesului tău
 • Implicați-vă și conectați-vă cu comunitatea noastră online, Unitu.

  Mărturii studențești

  Burse și finanțare

  Ofertă regională, pentru anumite țări

  • Reducere de 25% a taxelor pentru programele de licență.
  • Reducere de 40% a taxelor pentru programele postuniversitare.
  • Bursa regională este deschisă rezidenților țărilor eligibile - solicitați termenii și condițiile complete.

  Oferta Early Bird

  Arden UniversityOferta Early Bird oferă studenților internaționali care studiază online unul dintre cursurile noastre de anul de bază, licență sau postuniversitar, posibilitatea de a primi 1.000 GBP reducere la taxele de școlarizare. Tot ce trebuie să faci este să fii acceptat în cursul tău eligibil și să plătești taxa de deținere înainte de termenul limită. E la fel de simplu. Vă rugăm să rețineți că Oferta Early Bird nu poate fi utilizată cu programe suplimentare sau cursuri scurte și nu poate fi combinată cu alte oferte. Se aplică termeni și condiții, vă rugăm să solicitați date și detalii.

  Opțiuni de finanțare

  La Arden, credem că costul nu ar trebui să vă împiedice să obțineți o educație valoroasă. Programele noastre de studii costă mai puțin decât calificarea medie din Marea Britanie, dar menținem un standard academic competitiv de învățământ superior.

  Oferim opțiuni flexibile de finanțare pentru programele noastre, pentru a ne asigura că studenții se pot concentra pe studii, mai degrabă decât pe stresul financiar. Taxele de curs sunt stabilite în funcție de locul de reședință și de tipul de program pe care îl studiezi.

  Statistica absolvenților

  Admitere

  Aplicarea este gratuită și ușoară

  Începeți aici prin a întreba și unul dintre consilierii noștri educaționali vă va contacta pentru a vă ghida prin procesul de aplicare, făcându-l cât mai clar și ușor posibil.

  Opțiune de intrare non-standard

  Dacă sunteți interesat să studiați unul dintre programele noastre, dar nu îndepliniți cerințele academice standard, este posibil să fiți eligibil să aplicați prin calea noastră de intrare non-standard, care are o perspectivă mai holistică a calificărilor și experienței dvs. profesionale în timpul examinării cererii dvs. proces.

  English Language Requirements

  Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

  Locații

  • Coventry

   1A Brandon Lane Coventry CV3 3RD, , Coventry

  Întrebări