Keystone logo
ARC Academy

ARC Academy

ARC Academy

Introducere

ARC Academy se află în prima linie a cultivării talentelor în domeniul dinamic al dezvoltării de jocuri. Misiunea noastră este de a le permite studenților să își deblocheze și să își extindă potențialul în cadrul industriei creative a jocurilor de noroc. La ARC Academy, studenții dobândesc cunoștințe și abilități neprețuite, își creează noi conexiuni, interacționează cu profesioniști experimentați de la studiouri de jocuri de top și își îmbunătățesc portofoliile. Curriculumul nostru este conceput cu un accent practic, asigurându-ne că se aliniază cu standardele actuale ale industriei jocurilor de noroc.

Studenții se scufundă într-un mediu de învățare cuprinzător, stăpânind elementele esențiale pentru viitoarele cariere în Game Design, Concept Art, 3D Art și Game Programming. Punctul culminant al experienței ARC este un proiect practic: crearea unui joc video. Acest efort de colaborare reunește artiști 2D & artiști 3D, designeri de jocuri și programatori, toți sub îndrumarea unor mentori experimentați. Împreună, ei creează jocul lor de debut, aplicând abilitățile și cunoștințele dobândite în cadrul studiilor la ARC Academy.

De ce ARC?

84% dintre absolvenții noștri de succes își încep cariera în industria jocurilor de noroc și a creației.

ARC Academy este un loc în care studenții dobândesc cunoștințe și abilități valoroase, își fac noi conexiuni, întâlnesc profesioniști din studiourile de jocuri și își construiesc portofolii.

Vino în Bulgaria pentru a studia dezvoltarea jocurilor și filmul! Aflați mai multe informații despre studenții internaționali.

Aspiraţie

Aspirăm să reușim, să creăm, să inovăm și, cel mai important, să fim fericiți în viață. Construirea unei cariere în domeniul creativ este împlinitoare pe atât de multe planuri și contribuie enorm la factorul fericire. ARC Academy este aici pentru a-i ajuta pe studenți să își orienteze aspirațiile către o cale de satisfacție profesională și personală.

Responsabilitate

Timpul este cel mai prețios bun pe care fiecare dintre noi îl poate avea. Fondatorii Academiei ARC sunt, înainte de toate, părinți. Părinți care au experimentat și ei frustrarea de a ști că timpul copilului lor este irosit de un curriculum academic inutil sau învechit. Acesta este motivul pentru care ARC Academy ia foarte în serios timpul pe care elevii îl investesc în învățare și începem fiecare zi de școală cu o conștientizare profundă a responsabilității pe care o avem față de copiii noștri.

Creativitate

Cel mai miraculos aspect al creativității este capacitatea de a crea imagini și narațiuni din aparență. Să fii inspirat și ca această inspirație să ducă la ceva - divertisment, design, jocuri, orice altceva. Creativitatea și imaginația se află în centrul a tot ceea ce reprezintă ARC Academy. Tot ce au nevoie oamenii este un priză pentru a-și exprima ideile. Noi predăm abilitățile care fac posibilă eliberarea potențialului creativ al studenților noștri. Imaginația noastră nu doarme niciodată cu adevărat, dacă o protejăm și o hrănim corespunzător.

Convingeri

Credem că reunirea afacerilor și a educației pentru a ajuta la cultivarea viitorilor lideri este un obiectiv în care merită să investim.

Credem că afacerile nu pot crește fără o forță de muncă calificată și, dacă afacerea nu ar crește, nu ar exista locuri de muncă bine plătite care să-i oblige pe tineri să rămână în țara lor. Este un cerc vicios pe care avem misiunea de a-l rupe.

Acreditare

Studenții care finalizează cu succes cursurile noastre vor primi un "Certificat de competență" recunoscut de stat și un certificat de la ARC Academy. Aceste documente sunt recunoscute de studiourile de jocuri și confirmă abilitățile absolvenților Academiei, permițându-le acestora să își dezvolte o carieră profesională și să aibă încredere în domeniul ales.

Admitere

Procesul de înscriere ARC Academy pentru anul universitar 2024/2025 se va deschide pe 1 noiembrie 2023. Solicitanții care doresc să studieze la Academie își pot depune cererile în timpul primirii timpurii sau regulate.

Admitere timpurie ARC Academy până pe 31 martie

Candidații care își depun documentele până pe 31 martie, pentru formularul de învățare la campus sau la distanță, vor participa gratuit la Cursul preliminar al ARC Academy .

Se va desfășura pe parcursul a trei luni (de la 25.04. la 4.07.), iar cursurile vor fi online. În fiecare săptămână, participanții vor primi sarcini și feedback de la lectori. De asemenea, vor avea ocazia să-și cunoască unii dintre viitorii lor colegi.

Studenții acceptați în perioada de aplicare timpurie și care trec cursul vor dobândi cunoștințe noi, își vor îmbunătăți abilitățile și se vor putea adapta mai ușor la mediul de învățare din octombrie.

Admitere timpurie Înscrieți-vă la cursul preliminar pentru anul universitar 2024/2025

La ARC Academy , credem în talentul tinerilor și ne străduim să-l dezvoltăm și să-l transformăm într-o profesie de vis. Curricula noastră este dezvoltată conform celor mai bune practici din industria jocurilor și a filmului, iar lectorii noștri sunt profesioniști dovediți în aceste domenii. Peste 84% dintre studenții care au absolvit Academia până în prezent și-au găsit locul de muncă în industria jocurilor și a divertismentului .

Formarea ARC Academy este dinamică și practică. În decurs de 4 semestre, înveți software-ul necesar și lucrezi la proiecte practice – individuale și de grup – legate de una dintre cele cinci domenii: Game Design, Concept art, 3D Art și Game Programming.

Avantajele aplicării timpurii:

  • Învățarea și îmbunătățirea abilităților de bază
  • Familiaritate cu interfața și funcționalitatea software-ului de bază
  • Cunoașterea unora dintre vorbitorii din programul de doi ani
  • Obținerea de feedback de la profesioniști în domeniu
  • Rețea cu viitorii colegi de clasă
  • Adaptare mai ușoară la mediul de învățare
  • Suplimentar: Participarea la un masterclass personal în luna mai, împreună cu studenții de la Academie

Mai multe detalii despre aplicarea timpurie

Aplicați până la 31 martie 2024 și înscrieți-vă la cursul nostru preliminar pentru anul universitar 2024/2025. Aplicarea devreme vă oferă oportunitatea de a vă familiariza cu metodologia și dinamica programelor noastre înainte de începerea anului școlar. Veți întâlni unii dintre profesori care vă vor oferi sarcini specifice și feedback. Vei cunoaște principalele software utilizate în domeniile respective (Photoshop, Blender, etc.) Acest lucru vă va permite să vă începeți studiile la ARC Academy mai pregătit și încrezător.

Proceduri pentru aplicarea pentru programele noastre de învățământ la distanță și la campus

Pentru a ajunge la admitere cu noi, trebuie să parcurgeți următorii pași:

Pasul 1: Formularul de solicitare

Vă rugăm să atașați CV-ul, un link către portofoliul dvs. și o scrisoare de intenție. Completați toate câmpurile și atașați fișierele/linkurile necesare. Aplicația include informații personale, CV-ul, portofoliul și motivația pentru a studia la Academie. De asemenea, ar trebui să atașați certificatul de cunoaștere a limbii engleze*.

*Puteți dovedi nivelul printr-un certificat, o diplomă de limbi străine sau un test la ARC Academy . Certificatele acceptate sunt TOEFL, IELTS, examenul Cambridge English Qualifications și PTE (Pearson Test of English)

Odată ce cererea a fost depusă, echipa ARC Academy vă va trimite un e-mail pentru a confirma că cererea a fost primită și veți putea alege un loc pentru un interviu.

Pasul 2: Interviu

Interviul este șansa ta de a te prezenta concis ca un candidat de calitate pentru ARC Academy . Vom analiza aplicația dvs. și rezultatele sarcinilor practice. Vom vorbi despre motivația ta de a învăța și despre cum te vezi ca artist/designer de jocuri/programator de jocuri. Veți putea detalia punctele cheie din cererea dvs. și vom răspunde la orice întrebare despre călătoria dvs. de învățare la ARC.

Pasul 3: Sarcină practică

Ca pas final, vi se va da o sarcină cu condiții specifice, în funcție de programul pe care l-ați ales. Ar trebui să finalizați sarcina într-un interval de timp stabilit de echipa de admitere.

Burse și finanțare

Dacă sunteți interesat să studiați Game Design, Concept Art, Art 3D sau Game Programming, fie în forma de învățare la campus, fie la distanță, ARC Academy oferă burse pentru a studia cu studiouri de jocuri.

Anul acesta vom organiza trei concursuri de burse, care vor valore 30% din școlarizare .

Întrebări