Keystone logo
Apollos University Doctor în Administrarea Afacerilor (DBA) în Inteligență Artificială
Apollos University

Doctor în Administrarea Afacerilor (DBA) în Inteligență Artificială

Great Falls, Statele Unite ale Americii

3 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 21.575 *

Învățământ la Distanță

* costul total estimat al programului

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Școala de Afaceri oferă online programul profesional Doctor of Business Administration – Inteligență artificială (DBA-AI). Programul este conceput pentru studenții cu o diplomă de master în afaceri sau în domeniul conexe. Programul de doctorat în administrarea afacerilor – Inteligență artificială (DBA-AI) oferit de Apollos University a fost conceput pentru a oferi profesioniștilor în afaceri cunoștințe avansate și stăpânire a profesiei. Studenții DBA-AI obțin o perspectivă asupra cercetării profesionale și cum să utilizeze și să valorifice cel mai bine gama vastă de literatură de afaceri și inteligență artificială disponibilă astăzi. Programul permite studenților să se bazeze pe mediile lor profesionale stabilite și să-și demonstreze cunoștințele despre fundamentele intelectuale și teoretice ale managementului.

DBA-AI este un program de doctorat profesional în care studenții stăpânesc și își demonstrează experiența de conducere în afaceri și inteligență artificială. Curriculumul este conceput într-un mod în care studenții sunt capabili să dezvolte o apreciere și cunoștințe avansate a instrumentelor și proceselor necesare pentru a reuși ca lider corporativ în arena globală de afaceri. DBA-AI avansează în cariera prin dezvoltarea unor lideri corporativi puternici, cu un background dovedit, care valorifică talentul și experiența individuală.

Oferit online, programul folosește pe scară largă cercetările de afaceri, studiile de caz și situațiile de afaceri din lumea reală. Segmentul capstone al programului este Proiectul de afaceri de doctorat (disertație). Acest proiect oferă studentului oportunitatea de a-și extinde și de a-și demonstra cunoștințele în domeniul lor profesional de expertiză.

Apollos DBA-AI este conceput ca un program de doctorat la nivel profesional de 61 de credite. Proiectul de doctorat necesar (teza) face parte din cursurile de bază la nivel de doctorat.

Admitere

Curriculum

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • Inteligență artificială: Implicații pentru Strategia de afaceri Curs scurt online
    • Cambridge, Statele Unite ale Americii
  • Master în științe informatice
    • Pensacola, Statele Unite ale Americii
  • Inteligență artificială în asistență medicală Curs scurt online
    • Cambridge, Statele Unite ale Americii