Keystone logo
Apollon Hochschule

Apollon Hochschule

Apollon Hochschule

Introducere

Încă de la începuturile sale, în 2005, a devenit recunoscută pe plan național APOLLON Universitatea de Sanatate Economie la învățământ la distanță (burlac, maestru și cursuri de certificat) Specializat pentru sectorul medical. Câștigătoare de atribuire- universitate cu sediul în Bremen aparține celor puternici grup Klett, Care include, de asemenea, Euro-FH aparține. tineri universitate așteaptă cu nerăbdare la numeroase premii, cum ar fi "cele mai populare Fernhochschule" și "curs de corespondență al anului 2014". despre 400 licenţă- și absolvenți de masterat au fost adoptate, și în creștere. În prezent, există aproximativ 2.500 de studenți de la Fernhochschule înscriși. Educația adulților este importantă pentru noi! Nu numai să completeze cursuri oferte APOLLON Hochschule mai departe, dar individuale cursuri de formare sub forma noastră cursuri de certificat. Alege din nouă burlac- și Programe de masterat precum și 31 cursuri de certificatCare sunt supravegheate de trei facultăți diferite. Pentru informații detaliate despre serviciile noastre și procesul de aplicare noi vă oferim cu plăcere. la APOLLON Hochschule Te poți califica până la data și la un nivel academic: Amestec dovedit de oricând, oriunde materiale de studiu vă permite să începeți fără școală un sistem flexibil de la distanță studiază în paralel cu angajarea lor și chiar un studiu. Prezența lor este, prin urmare, nu ca și în alte universități necesară în fiecare curs, din moment ce avem doar cateva sesiuni de clasă. Punctul de plecare al fundației a fost o nevoie urgentă în industrie pentru managerii de sanatate academice.

FIBAA acreditate Universitatea este deschis pentru tine un centru de competență pentru industria de îngrijire a sănătății, care se caracterizeaza prin constanta de transfer de know-how de la cercetare cu industria. Calitatea cursurilor are FIBAA testate și confirmate: Aproape toate programele de licență și de masterat de la Universitatea APOLLON sunt FIBAA acreditate. Un proces de acreditare de succes este o dovadă a calității și vă arată sigur că nivelul academic, profesional relevanța și acceptarea pe piață sunt prezentate cursurile.

universitatea ta ca o alegere excelentă pentru educația adulților Că ai merge în neregulă cu un studiu de la nimic APOLLON Hochschule, veți vedea nu numai recunoașterea de către stat a cursurilor și să fie aprobat de către Agenția Federală pentru Învățământ la Distanță (ZFU), dar, de asemenea, numeroase premii: În prezent, Universitatea este, potrivit portalului FernstudiumCheck.de pentru a treia oara consecutiv de popular Fernhochschule Germania. Având în vedere Bachelor of Management Science Nursing a fost numit în votul publicului de Forum-Learning pentru DISTANȚE "curs de corespondență al anului 2014". De asemenea, în ultimii ani, universitatea însăși, studenții și tutorii săi a primit deja mai multe premii pentru realizările lor. Printre Katrin Scherer, care în 2010 a fost onorat cu titlul de "student de la distanță al anului" de către Forumul industriei de învățare la distanță pentru realizările lor.

În primăvara anului 2013, Fernhochschule ai mulțumit trei premii: În primul rând, ei au primit premii de studiu-DISTANȚE learning în categoria "Publicarea Anului" pentru cartea "multimedia de învățare la distanță și mobile" de Andrea FEDDERSEN, care este publicat de APOLLON University Press. În al doilea rând a fost profesorul Viviane Scherenberg, decan al Universității APOLLON, pentru "Tutor Anului" ales. În plus, studenții de la Universitatea APOLLON s-au acordat Premiul Unikosmos de Marketing.

Deci, suntem confirmat în mod repetat că conceptul nostru de studiu se potrivește studenților noștri cel mai de lucru și suntem ca APOLLON Hochschule în educația adulților pe drumul cel bun. Selecția noastră de evenimente este mare și suntem mulțumiți, însă, a se vedea studiul potrivit pentru tine sau cursul de formare din dreapta!

Locații

  • Germany Online

    Germany Online, Germania

Întrebări