Keystone logo
American University Online

American University Online

American University Online

Introducere

La Universitatea Americană, studenții și profesorii noștri inteligenți, pasionați și implicați își concentrează cunoștințele pentru a crea schimbări semnificative. Punctele noastre forte în serviciul internațional și afacerile publice ne inspiră simțul responsabilității sociale și dedicarea față de diversitatea culturală și intelectuală. Suntem definiți de perspectiva noastră globală, idealismul practic și devotamentul față de serviciul public.

American University este o universitate de cercetare privată, centrată pe colegiu, situată în capitala națiunii. A fost încredințată de Congresul Statelor Unite în 1893 pentru a construi serviciul public și acum găzduiește o facultate prestigioasă, vorbitori invitați și lideri mondiali în vizită, care sunt practicieni influenți și lideri de gândire proeminenți.

Alăturați-vă nouă pentru a crea noi oportunități pentru dvs. în timp ce contribuiți la crearea unei lumi mai bune. Deveniți parte din rețeaua de oameni ambițioși, lideri plini de compasiune și cetățeni conștienți social de la Universitatea Americană.

Universitatea Americană a fost recunoscută de Princeton Review, Best Colleges 2022, cu titlul de College Gets High Marks și a clasat următoarele:

  • # 79 Cea mai bună școală națională - US News & World Report, American's Best Colleges 2022
  • #91 Best Value School — US News & World Report, American's Best Colleges 2022

Programe online


Experiența studenților online

American University Online programele sunt livrate printr-un format care este convenabil, flexibil și portabil. La fel ca în campus, studenții vorbesc despre cursurile și problemele actuale cu colegii de clasă, pun întrebări instructorilor și predau teme, dar totul se face prin e-mail, forumuri de discuții, mesagerie instantanee și multe altele.

Cursurile online de la Universitatea Americană sunt la fel de riguroase și provocatoare ca și omologii lor din campus și sunt predate de aceiași membri ai facultății conectați, vorbitori invitați influenți și lectori proeminenți. Interacțiunea și comunicarea cu instructorii și colegii studenți sunt componente esențiale ale programelor și ale succesului academic.

Studenții online au acces la multe resurse de asistență, inclusiv orientarea studenților noi, un birou de asistență 24x7 pentru probleme tehnice, un coordonator de servicii pentru studenți, consilieri de ajutor financiar și multe altele.

Locații

  • Washington

    4400 Massachusetts Avenue, 20016, Washington

    Întrebări