Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Allen University

Allen University

Allen University

Introducere

Create afară din African Methodist Episcopal (AME) BisericăE dorinta de a educa sclavi recent eliberati, Universitatea Allen a fost fondată în 1870 ca privat, Creștin, Științele umaniste, Punct de vedere istoric Colegiul negru și Universitatea (HBCU).

dtyka

Universitatea Allen este numit după Richard Allen, Fondator al Biserica AME. Universitatea Allen, Recunoscut ca fiind prima universitate din Carolina de Sud gasit de Afro-americani pentru educarea afro-americani, Este, de asemenea, prima universitate numit după un african american. In timp ce obiectivul inițial al Universitatea Allen a fost de formare pastorii și profesorii, universitatea a crescut de-a lungul anilor pentru a instrui și de a dota absolvenți în alte domenii academice. Universitatea se angajează să ofere cea mai înaltă calitate instruirii studenților săi.

Dedicat lui Student Realizare

Astăzi, Universitatea Allen a crescut de a oferi 21 de concentrațiile în opt specializări academice, inclusiv matematică și științe naturale, umaniste, administrarea afacerilor, religie, științe sociale. Fiecare membru al facultatii noastre de predare are o diplomă de master, Cu mulți care conțin Doctorate. studenţii de la Universitatea Allen se bucură de o comunitate de învățare strâns unit cu o facultate dedicat și acces la experiențe din lumea reală. Odată ce ați pas piciorul în campus, deveniți parte din familia Allen.

Locații

  • Columbia

    1530 Harden Street Columbia, SC , 29204, Columbia

Programe

Întrebări