Keystone logo
© Alison Free Online Learning
Alison Free Online Learning

Alison Free Online Learning

Alison Free Online Learning

Introducere

Suntem Alison, una dintre cele mai mari platforme de învățare gratuită din lume pentru educație și formare de competențe. Înființată în 2007, suntem o întreprindere socială cu scop lucrativ dedicată să facă posibil ca oricine să studieze orice, oriunde, în orice moment - gratuit și online. Prin misiunea noastră, suntem un catalizator pentru schimbări sociale pozitive, creând oportunități, prosperitate și egalitate pentru toată lumea.

Construiește-ți cariera în 3 pași simpli

Evaluare gratuită a personalității, înțelegeți cine sunteți cu adevărat!

Evaluarea personalității la locul de muncă gratuită de la Alison vă oferă un raport științific simplu al abilităților și punctelor voastre de top în doar 12 minute. Urmează cursurile gratuite recomandate pentru a-ți crește punctele forte!

Urmăriți-vă rapid cariera cu Ghidul de carieră al lui Alison

De la dezvoltator de software și manager de afaceri la asistent medical șef și bucătar, răsfoiți peste 600 de cariere interesante și cursurile de care aveți nevoie pentru a le atinge. Descoperiți tot ce trebuie să știți despre responsabilitățile postului și experiența de care aveți nevoie și obțineți cursuri sugerate pentru a învăța abilitățile necesare pentru a reuși!

Angajați-vă, creați un CV câștigător de locuri de muncă

Creați un CV câștigător de locuri de muncă cu Alison's CV Builder și aplicați pentru jobul de vis

Avansează-ți cariera. Învățați abilități la cerere.

Cunoștințe avansate în analiză de afaceri, îngrijire medicală, design grafic, management și multe altele.

Programe

Întrebări