Keystone logo
Alef Trust

Alef Trust

Alef Trust

Introducere

Pe net. Niciodată îndepărtat.

Educăm printr-o abordare unică online, oferind instruire și îndrumare virtuală de la 1 la 1. Ne concentrăm asupra domeniilor psihologiei transpersonale, studiilor de conștiință, spiritualității și aplicării principiilor transpersonale în dezvoltarea academică, profesională și personală. Colaborăm cu Asociația Transpersonală Internațională și cu Rețeaua Științifică și Medicală pentru a oferi o experiență de învățare holistică și integrală pentru publicul cât mai larg posibil.

Programul nostru postuniversitar MSc 100% online, care începe anual în septembrie, reunește oameni din întreaga lume care lucrează în diverse arene profesionale. Comunitatea noastră internațională de învățare include antrenori, terapeuți și consilieri, precum și profesioniști din sănătate și educație și oameni din multe alte profesii.

Alef Trust

116797_LLatBBNov182.jpeg

Alef Trust este o organizație non-profit fondată de profesorul (Brian) Les Lancaster și dr. Jessica Bockler. Profesorul Lancaster este profesor emerit de psihologie transpersonală la Universitatea Liverpool John Moores (LJMU) din Marea Britanie; Profesor distins asociat de Psihologie Integrală și Transpersonală la Institutul de Studii Integrale din California; și cercetător de onoare la Centrul de Studii Evreiești de la Universitatea Manchester. În prezent, este membru al Consiliului de Administrație al Asociației pentru Psihologie Transpersonală și a fost anterior președinte al Secțiunii de Psihologie Transpersonală a Societății Britanice de Psihologie și Președinte al Asociației Internaționale Transpersonale. În plus față de numeroase articole și capitole din cărțile colegilor, lucrările publicate de profesorul Lancaster includ: Mind, Brain and Human Potential, câștigător al unui premiu pentru cea mai bună carte a rețelei științifice și medicale; Esența Cabalei; și, Abordări ale conștiinței: Căsătoria științei și misticismului.

116720_JessicaBockler.jpeg

Dr.Jessica Bockler este un practicant de teatru aplicat și un psiholog transpersonal. Are doctoratul în psihologie de la Universitatea Liverpool John Moores. În cercetarea ei, a explorat "Teatrul ca o practică transformatoare", examinând ambarcațiunile actorului ca un vehicul de creștere și dezvoltare (trans) personală. Dr. Bockler este, de asemenea, un practicant de susan, antrenat în folosirea povestirii, a dramei și a mișcării ca vehicul pentru a lucra cu sufletul. Ea este directorul alternativelor creative, un serviciu de sănătate mintală și artistică care operează în Merseyside, Marea Britanie și interesele sale de cercetare includ dinamica corpului minții și psihologia somatice, rezolvarea conflictelor creative, psihologia Jungiană și psihologia ritualului.

Les și Jessica sunt profund implicați în fiecare aspect al predării și învățării la Alef Trust . Fiecare dintre ele preda elemente ale programului MSc și le generează personal pe cei mai distincți membri ai facultății pentru a conduce module specifice.

Avem o comunitate cu adevărat globală de studenți, profesori și studenți. Elevii își aplică învățarea în toate domeniile vieții, inclusiv în contextul terapeutic, de mediu, social, de afaceri și de dezvoltare personală. De asemenea, oferim oportunități de învățare deschisă persoanelor din întreaga lume care doresc să studieze doar pentru îmbogățirea personală. Studenții noștri deschisi au acces la aceleași resurse de înaltă calitate ca studenții noștri postuniversitari și fac parte integrantă din comunitatea noastră de învățare. Vă invităm călduros să vă alăturați comunității noastre de studenți transformaționali. Nick Theo, managerul nostru de programe și registratorul ar fi încântat să vă vorbească despre opțiunile dvs. pentru a vă alătura programului MSc.

Cerinte pentru viza

Deoarece masterul în conștiință, spiritualitate și psihologie transpersonală al lui Alef Trust este complet online, nu există cerințe pentru călătorie și, prin urmare, nu este necesară o viză. În plus, Alef Trust nu poate oferi vize niciunuia dintre studenții noștri.

Mărturii studențești

Locații

  • Metropolitan Borough of Wirral

    Somersby, Dibbinsdale Road, Bromborough, CH63 0HJ, Metropolitan Borough of Wirral

Întrebări