Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
AILIT

AILIT

AILIT

Introducere

Împuternicirea liderilor de mâine, astăzi!

Accelerați-vă cariera cu programele de certificare online AILIT

Dacă doriți să obțineți o poziție mai înaltă în compania dvs. sau să începeți o afacere proprie, programele noastre acreditate online de certificate de afaceri sunt aici pentru a vă ajuta în căutarea succesului.

Institutul American de Leadership, Inovare și Tehnologie ( AILIT ) a colaborat cu o serie de experți de afaceri din lume și IT în diverse domenii pentru a vă oferi resurse de instruire online, spre deosebire de oricare altele.

Ne actualizăm constant cursurile și colaborăm cu profesioniști din industrie pentru a vă sprijini și a vă permite accesul la tot ce aveți nevoie pentru a vă accelera cariera.

Programe de certificare acreditate online

Ne vom asigura că progresați rapid și veți învăța noi abilități mai eficient decât oricând, fără a fi nevoie să vă întrerupeți ziua de muncă.

Cursuri de certificare online pentru a vă îmbunătăți abilitățile de nivel C

Faceți pasul până la rolurile de seniori cu programe de formare pentru executivi și cursuri de certificare online care vă asigură că sunteți cu un pas înaintea colegilor dvs. atunci când contează cel mai mult.

Abordare flexibilă a claselor de certificare online

Accesați cursurile noastre de certificare online de oriunde și oricând doriți. Ne vom adapta nevoilor dvs. și vă vom asigura că sunteți întotdeauna cu un pas înainte.

Accelerați-vă cariera cu formare online acreditată

Primul pas pentru a reuși este să ai o voință puternică, iar al doilea este să găsești un profesor bun. Aflați ce vă determină și lăsați restul pe seama profesorilor noștri.

E-Certificate pentru liderii de generație următoare

Participarea la cursurile noastre de certificare online vă va ajuta să dobândiți tehnici de leadership dovedite pentru a vă duce afacerea la nivelul următor.

Ce face ca certificatele online AILIT

Fie că este vorba despre îmbunătățirea dinamicii echipei, negocieri complexe sau propria dvs. dezvoltare a carierei, cursurile noastre acreditate online de certificate vă vor permite să vă atingeți obiectivele în cel mai scurt timp.

Misiunea noastră

Misiunea Institutului American de Leadership, Inovare și Tehnologie ( AILIT ) este de a împuternici liderii folosind cunoștințe, inovație și excelență academică.

Dezvoltăm și ne angajăm în parteneriate cu instituții de premieră pentru a îmbunătăți în continuare experiențele educaționale ale studenților și ale comunității noastre.

Viziunea noastra

Viziunea noastră este să oferim instruire online rapidă și cuprinzătoare, care să permită profesioniștilor din afaceri, liderilor și directorilor să învețe noi abilități de oriunde din lume.

Oferind conținut expert extrem de accesibil, vă punem controlul asupra propriei formări și dezvoltări profesionale, ca niciodată.

Valorile noastre

Integritate: membrii facultății noastre au dezvoltat un program de instruire online pentru a ne asigura că tot ceea ce oferim este de cea mai înaltă calitate și că sunt respectate cele mai noi standarde.

Accesibilitate: resursele noastre de instruire online sunt deschise oricui dorește să își dezvolte abilitățile profesionale și să obțină succes imediat.

153870_pexels-photo-5198249.jpeg

AILIT online AILIT

  • Am adaptat abordarea noastră la formarea online pentru a vă asigura că aveți acces la tot ce aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți cariera. Dezvoltarea dvs. profesională este prioritatea noastră principală.
  • Prin programul nostru de instruire online puteți învăța noi abilități fără a vă întrerupe programul existent sau a neglija nevoile dvs. personale.
  • Viața cu ritm rapid în societatea modernă necesită o abordare flexibilă și extrem de adaptabilă a învățării și tocmai asta suntem gata să vă oferim.

Facultatea noastră

AILIT devenit o realitate datorită educatorilor noștri profesioniști fideli, precum și a liderilor de afaceri și a experților care au decis să participe la viziunea noastră și să ne permită să creăm unul dintre cele mai bune programe de formare online existente în prezent.

Locații

  • Miami

    333 Southeast 2nd ave suite 2000, 33131, Miami

    Întrebări