Keystone logo
AIHE Academic Institute for Higher Education GmbH

AIHE Academic Institute for Higher Education GmbH

AIHE Academic Institute for Higher Education GmbH

Introducere

AIHE Academic Institute for Higher Education GmbH organizează cursuri de învățare la distanță cu jumătate de normă în numele universităților internaționale.

Cunoștințele internaționale prin intermediul profesorilor din întreaga lume îmbogățesc programele multiculturale de învățare la distanță ale AIHE.

Specialități:

  • În cazuri excepționale, admiterea la programul de master este posibilă și fără diplomă întâi (fără diplomă de licență).
  • Part-time, studiază în timp ce lucrezi
  • Înscris în universitățile partenere
  • Diplomă eliberată de universitățile partenere
  • Acreditat și certificat
  • Concentrați-vă pe relevanța practică
  • 100% online, fără prezență

Partener de cooperare, colaborator și avocat: expert în comunicare profesor Dr. Friedemann Schulz von Thun.
Consilieri: fostul ministru federal al educației Björn Engholm și dr. Raimund Mildner.

128149_08.jpg

Principiul programelor de franciză

AIHE Academic Institute for Higher Education GmbH este un francizat în numele universităților internaționale. Ca specialist cu mulți ani de experiență în învățământul științific la distanță, AIHE GmbH a fost de mulți ani comandat de universități să sprijine dezvoltarea și implementarea programelor de master și licență - în special în domeniul psihologiei.

Studenții AIHE GmbH sunt înscriși la universitățile partenere respective și își primesc diploma academică de la aceste universități. Timpul între ele este completat de AIHE GmbH cu personal propriu, care, desigur, a fost acreditat și aprobat de universități în domeniul acreditărilor și validărilor. Asigurarea calității programelor de studii este în mâinile universităților, care la rândul lor asigură profesionalismul și satisfacția clienților în colaborare foarte strânsă cu noi.

128164_03.jpg

Locații

Locații
  • Maria-Goeppert-Straße 1, 23562, Lübeck

Întrebări