Keystone logo
© Tufigno Photo Services
Advenio eAcademy

Advenio eAcademy

Advenio eAcademy

Introducere

Marsaxlokk village harbor of Malta, illuminated by sunset light

Înființată în 2013, Advenio eAcademy este o instituție de învățământ superior (HEI) cu sediul în Malta, (numărul de licență MFHEA: 2013-FHI-0006), care satisface o clientelă internațională de furnizori de servicii educaționale și cursanți cu discernământ.

Advenio eAcademy este o instituție de învățământ superior (HEI) cu sediul în Malta, (Număr de licență MFHEA: 2013-FHI-0006), care se adresează unei clientele internaționale de furnizori de servicii educaționale și cursanți cu discernământ. Oferă posibilitatea instituțiilor de învățământ participante și organizațiilor de formare de a trece dincolo de constrângerile premiselor fizice. Le permite să adopte un campus virtual care să permită dezvoltarea și desfășurarea unor programe educaționale și de formare de ultimă generație care să adauge valoare studenților.

Advenio eAcademy este prima instituție de învățământ superior (HEI) din Malta licențiată de Autoritatea de Învățământ Superior și Superior din Malta (MFHEA), care oferă cursuri certificate online. Platforma de învățare electronică utilizată este soluția premiată EBLearn dezvoltată și întreținută de E-Business Systems, brațul soluțiilor web al AllSecure Ltd. EBLearn oferă biblioteci de resurse, prezentări audio-vizuale și video, capacități de forum și wiki și integrează videoclipuri facilități de conferință pentru a permite sesiuni de instruire sau de instruire unu-la-unu sau unul la mai multe.

Platforma EBLearn oferă un campus virtual care permite dezvoltarea și desfășurarea unor programe educaționale și de formare de ultimă generație care să adauge valoare studenților și părților interesate. Critica succesului Advenio eAcademy este abordarea centrată pe elev adoptată în toate operațiunile sale. Este condus de o echipă de profesioniști hotărâți să valorifice tehnologia și rețelele partenere pentru a dezvolta și livra programe de calitate superioară în mod eficient din punct de vedere al costurilor și timpului, asigurând o valoare adăugată studenților. Încă de la înființare, Advenio eAcademy a avut o experiență de colaborare internațională pentru a căuta cele mai bune practici în e-learning.

Valletta, Malta - The traditional houses and walls of Valletta, the capital city of Malta on an early summer morning before sunrise with clear blue sky

În ultimii câțiva ani, Advenio eAcademy a stabilit colaborări strategice și parteneriate cu părți interesate cheie, cum ar fi Malta Communications Authority, Malta Institute for Professional Photographers, SOS Malta și TradeMalta în dezvoltarea și furnizarea de educație online de înaltă calitate. Advenio eAcademy continuă să caute parteneriate locale și internaționale pentru colaborarea cu institute de învățământ superior și parteneri comerciali care încearcă să exploateze și să valorifice puterea de e-learning pentru a adăuga valoare diferitelor grupuri de studenți adulți.

Acreditare și certificare

Cursurile oferite de Advenio eAcadeny sunt considerate de Autoritatea pentru Învățământul Superior și Superior din Malta ca fiind echivalente cu Cadrul calificărilor din Malta în cadrul Cadrului european al calificărilor. Cadrul calificărilor din Malta (MQF) ajută la facilitarea înțelegerii și revizuirii sistemului calificărilor malteze, și mai transparent la nivel național și internațional. Acesta este, de asemenea, un instrument de referință care ajută la descrierea și compararea calificărilor naționale și străine pentru a promova calitatea, transparența și mobilitatea calificărilor în toate tipurile de educație.

Este referit în principal la Cadrul european al calificărilor (EQF), precum și la alte cadre de calificări non-europene. Nivelurile de referință facilitează înțelegerea a ceea ce știe, înțelege și este capabil să facă un cursant cu o calificare legată de Cadrul calificărilor din Malta.

Advenio eAcademy sunt, de asemenea, recunoscute de UE prin creditele ECTS alocate fiecărui curs. Acreditarea cursului asigură asigurarea calității și recunoașterea cursului în UE.

MFHEA acționează ca un broker între guvern și instituțiile de învățământ superior relevante și a stabilit cu succes un dialog structurat, printr-o serie de consultări periodice cu toate părțile interesate pentru a prelua sugestii, recomandări și aborda preocupările sectorului. Acestea ar servi drept contribuție la dezvoltarea strategiilor naționale.

Creditele ECTS acționează ca o politică de asigurare a calității care stabilește un punct de referință pentru recunoaștere și stimă. Recunoașterea creditelor permite cursanților să obțină recunoașterea rezultatelor învățării obținute în diferite țări fără a fi nevoie de reevaluare.

ECTS este un sistem de credit bazat pe realizările de învățare și volumul de lucru al unui curs, studenții își pot transfera creditele ECTS de la o universitate la alta, astfel încât să fie adăugați pentru a contribui la programul de studii sau la formarea unei persoane. Prin urmare, la prezentarea certificatului acreditat, angajatorii vor avea o imagine mai clară a realizărilor studentului în cadrul național și european al calificărilor.

Platforma de învățare electronică - eB-Learn

Din 2003, E-Business Systems din Malta lucrează la dezvoltarea și îmbunătățirea platformei sale de e-learning, EBLearn. Această platformă oferă o abordare foarte ușor de utilizat pentru învățarea mixtă. Permite integrarea perfectă a mediilor de clasă tradiționale cu variantele online mai moderne. Sistemul permite o flexibilitate deplină pentru înscrierea studenților, ceea ce este deosebit de atractiv pentru mediile de învățare interne. În acest mod, studenții se pot înscrie pentru fiecare program, care ar cuprinde un număr de cursuri fiecare cu un număr de module în fiecare curs. Sau pot alege să se înscrie pentru un curs individual în cadrul unui program sau pot alege, de asemenea, să se înscrie pentru module specifice în cadrul cursurilor individuale ale unui program. EBLearn a fost câștigătorul premiului național e-Biz al Autorității de Comunicare din Malta 2011 pentru cea mai bună utilizare a tehnologiei în educație și formare. EBLearn este diferit de majoritatea aplicațiilor de e-learning de pe piață, deoarece este foarte personalizabil și include facilități extinse pentru auto-învățare sau învățare de grup în cadrul sistemului, care pot fi setate pentru a se potrivi cel mai bine stilului de învățare și metodologiei de învățare a instituției particulare . EBLearn este o soluție la cheie pentru organizațiile care caută soluții de ultimă generație pentru a îmbunătăți experiența de învățare a participanților lor. EBLearn este oferit pe bază de software ca soluție (SaaS), ceea ce înseamnă că clienții nu trebuie să investească în hardware sau în echipe de asistență tehnică pentru a rula sistemul. Acest lucru asigură un control mai strict al cheltuielilor și o utilizare mai eficientă a costurilor a resurselor. Inovații și avantaje ale ofertei Aspectele inovatoare pot fi rezumate după cum urmează:

• Flexibilitate deplină în proiectarea și dezvoltarea materialelor de conținut pentru cursurile tradiționale bazate pe clasă, pentru cursuri de învățare mixtă (inclusiv un mix de cursuri audio-vizuale interactive sau pre-înregistrate online și clase tradiționale de clasă) sau pentru cursuri online (care includ doar document și material audio-vizual disponibil online).

• Flexibilitate deplină în funcționarea sistemului, deoarece acesta este furnizat pe o bază SaaS, permițând scalabilitate rapidă și continuitate de afaceri puternică și soluții de backup de recuperare în caz de dezastru.

• Flexibilitate deplină în gestionarea programelor cu instrumente puternice de gestionare a cursurilor disponibile administratorilor pentru a le permite să utilizeze datele de sistem EBLearn pentru a acționa proactiv pentru a îmbunătăți participarea la cursuri și ratele de finalizare. EBLearn susține învățarea colaborativă, îndrumarea / îndrumarea online, asistența virtuală, evaluarea online și manipularea inteligentă a documentelor. Platforma EBLearn diferă de majoritatea aplicațiilor de e-learning de pe piață, deoarece este foarte personalizabilă și include facilități extinse pentru auto-învățare sau învățare de grup în cadrul sistemului. Acestea pot fi setate pentru a se potrivi cel mai bine stilului de învățare și metodologiei de învățare a instituției respective.

Aspectele inovatoare pot fi rezumate după cum urmează:

• Flexibilitate deplină în proiectarea și dezvoltarea materialelor de conținut;

• Flexibilitate deplină în funcționarea sistemului, deoarece acesta este furnizat pe o bază SaaS, permițând scalabilitate rapidă și continuitate de afaceri puternică și soluții de backup de recuperare în caz de dezastru;

• Flexibilitate deplină în gestionarea programelor cu instrumente puternice de gestionare a cursurilor disponibile administratorilor pentru a le permite să utilizeze datele de sistem pentru a acționa proactiv pentru a îmbunătăți cursul general al studenților.

160746_Eblearn.JPG

Locații

  • Malta Online

    33/4 Abate Rigord Street, Ta Xbiex,, XBX 1128, Malta Online

Întrebări