Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
ACADGILD

ACADGILD

ACADGILD

Introducere

AcadGild Este o pornire a tehnologiei de învățământ, fondată de profesioniștii din industria IT de la IIT / IIM. Ne propunem să creăm un ecosistem pentru dezvoltarea abilităților, unde oamenii pot învăța de la mentori și unul de celălalt.

Credința noastră

Credem că dezvoltarea de software necesită abilități foarte specializate, învățate cel mai bine cu îndrumarea practicanților experimentați. Videoclipurile online sau formatele de clasă reprezintă înlocuitori slabi pentru construirea de proiecte reale cu ajutorul unui mentor dedicat.

Viziunea noastra

Pentru a preda abilitățile de programare software, la nivel global, în loturi mici, de la 3 la 5 studenți, folosind experți în industrie.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să aducem în lume o educație de calitate accesibilă, accesibilă, angajată și extrem de eficientă. Credem că învățământul superior este un drept fundamental al omului și căutăm să îi împuternicim pe studenții noștri să-și dezvolte educația și cariera.

Cum functioneaza

  • 24x7 SUPORT TEHNIC
  • MENTORING ȘI GUIDANȚĂ CONTINUĂ

GĂȚI ÎNCĂRCAT

Înscrierea în cursul alegerii dvs. este foarte ușoară. Doar introduceți detaliile de bază, alegeți un plan de plată, efectuați o plată și sunteți pregătit să începeți.

STARTAREA SESIUNILOR DVS.

Fiecare curs are un număr fix de ore și un număr prestabilit de întâlniri de mentor în fiecare săptămână.

ÎNCEPE LUCRAREA PROIECTELOR DUMNEAVOASTRĂ

În acest moment, vă plimbați în aspectele practice ale a ceea ce învățați și obțineți experiențe practice prin lucrul la proiecte.

GASITI SĂPTĂMÂNTUL BONUSULUI DE PREGĂTIRE A LUCRĂRILOR

Aveți acum abilitățile, dar trebuie să convingem potențialii angajatori că sunteți candidatul perfect.

RECUNEȚI ACCOLADELE BINE ÎNȚELATE

Atunci veți vedea roadele muncii voastre. Ați făcut mult efort pentru a finaliza cursul și aveți chiar și un portofoliu de proiecte pentru a vă prezenta.

Locații

  • Walnut

    340 S Lemon Ave #9212, 91789, Walnut

Întrebări