Keystone logo
Academy of Music & Sound Online

Academy of Music & Sound Online

Academy of Music & Sound Online

Introducere

67273_chitară-756326_640.jpg

Despre

AMS online este pionierat în calificările formale de muzică HE oferite în întregime online. Aceasta înseamnă că puteți aplica pentru a studia cu noi fără limitările de locație geografică să vă împiedice, în ciuda operațiunii desfășurate din Marea Britanie.

 • S-ar putea să credeți că experiența dvs. de învățare ar putea avea de suferit ca urmare a nemergării la o facultate tradițională, dar acest lucru este departe de a fi cazul.
 • Toți studenții care studiază cu AMS Online se bucură de predare față în față prin apel video.
 • Acesta este un aranjament unu la unu.
 • Tutorul, mentorul sau supervizorul tău se concentrează literalmente doar pe tine pentru timpul tău de contact în fiecare săptămână.
 • Adăugați la asta flexibilitatea de a putea studia când doriți și unde doriți și aveți o platformă cu adevărat flexibilă și gestionabilă, pentru a vă permite să profitați la maximum de cursul dvs. de diplomă , BA (Hons) sau MMus. .
 • Complet validat de Universitatea de Vest din Londra .
67274_drums-2599508_640.jpg

Absolvenții AMS lucrează acum cu succes în industria muzicală din Marea Britanie și la nivel mondial, dintre absolvenții noti se numără:

Tristan Evans de la vampiri

Tristan Evans – bateristul Virgin EMI a semnat trupa The Vamps. El este, de asemenea, producătorul multor cântece ale lor. Ei și-au lansat propria casă de discuri și au cântat pe stadioane din întreaga lume.

Artistul anului în blues Laurence Jones

Laurence Jones – compozitoare, chitarist și vocalist, câștigătoare a Young Blues Artist of the Year în 2014, 2015 și 2016. I-a susținut pe Van Morrison, James Bay, Jools Holland și Buddy Guy.

Josh Kumra

Josh Kumra – A semnat cu Sony RCA, el a co-scris single-ul numărul 1, „Don’t Go” cu Wretch 32. Continuă să-și lanseze albumul, colaborând cu Naughty Boy și Emeli Sandé.

Eddy Thrower tobă pentru Lower than Atlantic

Eddy Thrower – Toboșar în Lower Than Atlantis, care a vândut 6 turnee în Marea Britanie și are 2 albume din Top 40. Au muzică prezentată în jocuri precum Tony Hawk și Guitar Hero.

Acreditări

Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

Locații

 • Edinburgh

  1 Grassmarket Edinburgh EH1 2HY, , Edinburgh

  • Exeter

   8 Coombe Street, Exeter, Devon EX1 1DB, , Exeter

   • Gateshead

    191 High St Gateshead NE8 1AS, , Gateshead

    • Glasgow

     22 Jamaica Street, Glasgow G1 4QD, , Glasgow

     Întrebări