Keystone logo
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland Phd în management la nivel mondial
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Phd în management la nivel mondial

Zurich, Elveţia

3 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 3.460 *

Învățământ la Distanță

* Taxa totală

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

3 UNIVERSITĂȚI TOP = 1 DOCTORAT EUROPEAN

Toți elevii vor avea în completarea Doctoratului ABMS Elveția un doctorat comun cu Universitatea din Dąbrowa Górnicza (WSB) și Universitatea Națională Taras Șevcenko (KNU). ABMS este certificat de EFMD EOCCS, Swiss National Quality for Education (EduQua) și ASIC UK. WSB este o universitate europeană recunoscută și KNU este o universitate publică europeană fondată acum 200 de ani și clasată printre primele 500 de universități din lume.

3 Universități europene de top = Cel mai bun program virtual / online = 1 Top doctorat european SWITZERLAND + EU + TOP RANKED 500

Doctorat în Management Global este un program de absolvent post in care este deschis tuturor celor cu o diplomă de master în orice domeniu de activitate. Programul se concentrează pe a face elev implicat cu privire la dezvoltarea comunității, schimbările economice și sociale, dezvoltarea durabilă, precum și a drepturilor omului, atât în ​​scena locală și internațională. Cea mai mare parte a studiului se concentrează asupra comunității, dezvoltarea acesteia, impactul globalizării, precum și situația economică a membrilor săi. Programul abordează, de asemenea, teme cum ar fi evaluarea socială și de cercetare, de conducere, precum și efectul de industrializare și tendințele actuale privind dezvoltarea comunităților.

Acest lucru de doctorat este recomandat pentru cei cu un interes în organizarea comunității și a interacțiunilor sociale. Absolventii acestui program pot găsi locuri de muncă în domeniul cercetării, jurnalism, în calitate de manager de proiect internațional și servicii guvernamentale. Organizațiile internaționale, cum ar fi grupurile de mediu Greenpeace și aspectul pentru oameni care IWC poate ralia o comunitate către o cauză nobilă același lucru poate fi spus pentru Crucea Roșie și alte organizații de voluntari.

Deși există unele cariere disponibile, care pot oferi un premiu mare, cum ar fi jurnalism și manageri de proiect internațional, absolvenți în acest domeniu găsi cele mai multe ori organizații non-profit ocuparea forței de muncă și a grupurilor cauza-condus. Aceia care doresc să urmeze acest domeniu de studiu trebuie să aibă, în plus față de dorința de a învăța, un altul decât câștigarea unui cec cu plată scop. Vestea bună este că în prezent există o abundență de grupuri care au nevoie de abilitățile învățate în acest program astfel încât găsirea locurilor de muncă nu este deloc o problemă.

Acest program este echivalent cu EQF (Cadrul european al calificărilor) Nivelul 8 - Doctorat la nivel.

Acest program este echivalent cu 180 ECTS

Cât timp ar trebui să fie teza mea?

De obicei de la 60.000 - 100.000 de cuvinte, elevii li se permite să aibă 10% mai puțin sau mai mult.

Do you menționezi pe doctorat on-line sau la distanță?

Nu.

Pot folosi titlul?

Am solicitat autorităților elvețiene cu privire la titlu, iar raspunsul lor a fost (Studenții au permisiunea de a folosi titlul au primit de la școală)

Există o "Apărarea tezei de doctorat"?

Da, și recomandăm elevilor să facă acest lucru în Elveția, cu toate acestea, se poate face și online, aveți nevoie de aparat de fotografiat și microfon.

Studiu Limba: acest program de studiu predat în întregime în limba engleză. Avem 4 prize pe an: ianuarie, aprilie, iulie și octombrie

Este acreditat de un ABM organism european de acreditare recunoscut?

Da, este autorizat ABM, validat, certificat, acreditat și membru instituțional în peste 50 de organizații publice / private.

Cerințele de admitere

 • Durata: 1 an de studiu + teza (teza durează în medie 2 ani)
 • Vârsta: vârsta minimă de 25 de ani
 • studiu anterior: Master sau echivalent
 • Nivelul engleză: IELTS sau echivalent (Numai pentru studenții din țările non-engleză sau studenții vorbitori care nu au studiat la limba engleză școală vorbind)
 • Metoda de studiu: 100% Online / Distanță
 • Taxa de participare: 24900 Euro (pentru întregul program de studiu)

Notă: Taxa de studiu nu include cererea și taxa de rezervare (pentru a vă garanta un loc de studiu) de 240 Euro (plata odinioară și nerambursabil).

Module:

Pentru doctorat, teza dumneavoastră este cea mai importantă parte, trebuie să scrie întreaga lucrare despre "Managementul Global" cu unul dintre supraveghetorii noștri.

Următoarele module vă va studia în cursul primului an:

 • Global Management
 • Management Strategic și Leadership-
 • Management de proiect
 • Analize Strategice Sistemul de informații
 • Contabilitate și Finanțe
 • Metode de cercetare
 • Metode de cercetare electronice
 • Site-uri dinamice

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare