Keystone logo

4 Online Programe în Construcții Instalație electrică 2024

Filtre

Filtre

 • Construcții
 • Instalație electrică
Domenii de studiu
 • Construcții (4)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Online Programe în Construcții Instalație electrică

  Ce este instalația electrică?
  Lucrările de instalare electrică acoperă o gamă largă de sarcini de inginerie electrică, inclusiv instalarea, repararea și întreținerea sistemelor și echipamentelor electrice. Aceste sarcini pot fi efectuate în medii casnice, comerciale și industriale. Acest domeniu poate implica lucrul cu o varietate de componente electrice, cum ar fi cablaje, plăci de circuite, corpuri de iluminat și aparate de comutare. Lucrările de instalare electrică pot fi provocatoare și pline de satisfacții. Oferă o gamă largă de oportunități de carieră pentru cei cu abilitățile și calificările potrivite.

  De ce este important să studiezi Instalația Electrică?
  Studierea instalației electrice poate fi importantă din mai multe motive. Vă poate oferi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a instala, repara și întreține în siguranță și eficient sistemele și echipamentele electrice. În al doilea rând, vă poate ajuta să înțelegeți funcționarea complexă a sistemelor electrice și cum să depanați problemele care pot apărea. În cele din urmă, studiul instalației electrice vă poate permite, de asemenea, să dezvoltați o înțelegere a celor mai recente tehnologii și tendințe din industria electrică, ceea ce poate fi benefic dacă doriți să urmați o carieră în acest domeniu.

  Ce tipuri de grade există în instalații electrice?
  Există o serie de tipuri diferite de grade de instalații electrice disponibile, în funcție de nivelul dvs. de educație și experiență. Dacă aveți o diplomă de liceu sau echivalent, este posibil să puteți urma o diplomă de asociat în instalații electrice. Acest tip de diplomă durează de obicei doi ani. Acesta acoperă elementele de bază ale teoriei și practicii electrice. Dacă aveți o diplomă de licență într-un alt domeniu, este posibil să puteți urma o diplomă de master în instalații electrice, care poate dura până la patru ani. Acest tip de diplomă oferă o pregătire mai avansată în teoria și practica electrică și poate duce la cariere în cercetare sau predare.

  Ce voi studia în timpul diplomei de Instalare Electrică?
  În timpul gradului de instalare electrică, veți studia o varietate de subiecte legate de instalarea, repararea și întreținerea sistemelor și echipamentelor electrice. Aceste subiecte pot include teoria electrică, metode de cablare, sisteme de iluminat, aparate de comutare, întrerupătoare și transformatoare. Veți dobândi experiență practică prin munca de laborator și lucru pe teren, ceea ce vă va permite să vă puneți în practică cunoștințele teoretice.

  Care sunt oportunitățile de carieră după absolvirea unei diplome de instalații electrice?
  După absolvirea unei diplome în instalații electrice, va exista o gamă largă de oportunități de carieră disponibile în domeniul ingineriei electrice. Puteți găsi un loc de muncă ca instalator electric, tehnician de reparații sau inginer de întreținere în medii casnice, comerciale sau industriale. Alternativ, puteți alege să urmați o carieră în predare sau cercetare. Cu pregătire și experiență ulterioară, este posibil să deveniți, de asemenea, antreprenor electric sau manager de proiect.