Keystone logo

6 Online Programe în Studii tehnologice Automatizare Inginerie de Automatizare 2024

Filtre

Filtre

  • Studii tehnologice
  • Automatizare
  • Inginerie de Automatizare
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (6)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Online Programe în Studii tehnologice Automatizare Inginerie de Automatizare

Sunteți fascinat de ideea de a crea mașini și sisteme care să poată funcționa independent cu intervenția umană minimă? Ingineria automatizării reunește principii din inginerie, informatică și tehnologia informației pentru a dezvolta sisteme inteligente care pot îndeplini sarcini pe cont propriu.

Fiecare program ar putea avea un curriculum ușor diferit, dar există câteva subiecte de bază pe care vă puteți aștepta să le explorați în timpul gradului de Inginerie în Automatizare. Probabil vă veți scufunda în elementele fundamentale ale ingineriei mecanice, electrice și electronice. În plus, veți avea ocazia să studiați subiecte interesante precum sistemele de control, robotica și chiar inteligența artificială.

În calitate de absolvent al ingineriei automatizării, puteți lucra la proiectarea și implementarea sistemelor automatizate. Dacă ești mai interesat de robotică, s-ar putea să urmezi o carieră ca inginer robotic. Pentru cei cărora le place programarea, un rol de programator PLC sau de integrator de sisteme ar putea fi ideal.

Explorați programele de inginerie de automatizare astăzi și începeți o carieră plină de satisfacții în acest domeniu care evoluează rapid.