Keystone logo

0 Online Programe în Jurnalism și comunicare în masă Jurnalism Fotojurnalism 2024

Filtre

Filtre

 • Jurnalism și comunicare în masă
 • Jurnalism
Domenii de studiu
 • Jurnalism și comunicare în masă (0)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Niciun program nu corespunde criteriilor dvs. de căutare. Vă rugăm să vă rafinați filtrele.

  Clear filters

  Popular education type

  Online Programe în Jurnalism și comunicare în masă Jurnalism Fotojurnalism

  Ce este Fotojurnalismul?
  Fotojurnalismul este un tip de jurnalism care se concentrează pe povestirea prin imagini. Fotojurnaliştii surprind momente în timp care altfel ar putea trece neobservate şi îşi folosesc fotografiile pentru a spune poveştile oamenilor şi evenimentelor pe care le acoperă. Uneori, fotojurnaliştii lucrează în situaţii periculoase sau dificile pentru a obţine cele mai bune imagini posibile.

  Ce pot face cu o diplomă în Fotojurnalism?
  O diplomă în fotojurnalism poate duce la o carieră ca fotograf profesionist sau fotojurnalist. Fotojurnaliştii lucrează adesea pentru ziare, reviste sau instituţii de ştiri online. Ei pot lucra, de asemenea, independenți, oferindu-și serviciile mai multor clienți. Unii fotojurnalişti predau, de asemenea, fotografia sau urmează alte cariere conexe, cum ar fi designul grafic sau dezvoltarea web.

  De ce să studiezi Fotojurnalism?
  Fotojurnalismul este un domeniu important de studiu, deoarece oferă studenților abilități și cunoștințe unice pentru a urma o carieră în jurnalism și a împărtăși povești și a surprinde momente în timp prin intermediul imaginilor. Fotojurnaliştii îşi pot folosi fotografiile pentru a ajuta la creşterea gradului de conştientizare cu privire la problemele importante şi pentru a da voce oamenilor şi evenimentelor pe care le acoperă. Fotojurnalismul poate fi un domeniu solicitant și necesită multă abilitate și dăruire pentru a produce lucrări de calitate. Cu toate acestea, recompensele de a urma o carieră în fotojurnalism sunt mari. Fotojurnaliştii pot avea ocazia să călătorească în locuri interesante, să cunoască oameni interesanţi şi să spună poveşti importante

  Tipuri de grade de Fotojurnalism
  Există o serie de tipuri diferite de grade de fotojurnalism. Programele de diplomă de asociat în fotojurnalism durează de obicei doi ani, în timp ce programele de licență pot dura patru ani. Unele școli oferă și programe de master în fotojurnalism. Aceste programe avansate durează de obicei doi ani pentru a fi finalizate și pot solicita studenților să finalizeze un proiect de teză.

  Programele de licență în fotojurnalism acoperă de obicei subiecte precum fotografia, editarea fotografiilor și imaginile digitale. Elevii învață, de asemenea, despre istoria fotojurnalismului și despre considerentele etice implicate în acest tip de muncă.