Keystone logo

7 Online Doctorat Programe în Studii de administrație Resurse umane 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Studii de administrație
  • Resurse umane
Domenii de studiu
  • Studii de administrație (7)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Online Doctorat Programe în Studii de administrație Resurse umane

Un doctorat este o diplomă universitară avansată pentru cadre universitare care aleg să-și învețe domeniul lor sau au nevoie de cele mai complete cunoștințe despre acest subiect pentru cariera lor. Candidații pentru un doctorat își împart în mod obișnuit timpul între cursuri și o teză, un proiect sau o disertație care adaugă valoare școlară subiectului pe care îl studiază.

Ce este doctoratul în resurse umane? Resursele umane sunt termeni folosiți pentru a se referi la persoanele care lucrează într-o afacere sau altă organizație. Departamentul de resurse umane al unei companii îndeplinește sarcini, cum ar fi angajarea de noi angajați, gestionarea relațiilor cu angajații și supravegherea salariilor angajaților, a beneficiilor și a despăgubirilor. Cursurile pot include subiecte precum managementul proiectelor, analiza forței de muncă și conducerea strategică.

Abilitățile interpersonale reprezintă piatra de temelie a tuturor activităților de resurse umane. Un absolvent cu competență puternică în aceste abilități se poate aștepta la relații bune atât în ​​interiorul cât și în afara locului de muncă. Elevii învață adesea cum să recruteze angajați folositori și cum să utilizeze software-ul cu resurse umane.

Prețul unui doctorat depinde de costul școlarizării, materialelor, locuințelor și cheltuielilor zilnice. Elevii pot să reducă impactul monetar prin participarea la cursuri online, studiind cu jumătate de normă pentru a acorda timp pentru un loc de muncă sau pentru a participa la un program de asistent absolvent care oferă o bursă. Multe site-uri universitare au informații despre opțiunile disponibile.

Deoarece fiecare organizație majoră are nevoie de profesioniști în domeniul resurselor umane, există diverse cariere disponibile. Analiștii de compensare examinează companiile pentru a determina un nivel adecvat de salarii și beneficii. Angajatorii de recrutare de locuri de muncă lucrează adesea în mod independent pentru a găsi profesioniști cu abilități în cerere și pentru a le conecta cu întreprinderile. Managerii de moralitate încearcă să mențină un nivel ridicat de satisfacție în rândul lucrătorilor.

În timp ce programele de doctorat pot dura mai mulți ani, studenții pot beneficia de opțiuni unice, cum ar fi studiul cu jumătate de normă sau online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.