Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 2 Online Doctorat Programe în Administrarea școlii 2023

2 Online Doctorat Programe în Administrarea școlii 2023

Prezentare generală

Un program de doctorat este conceput pentru studenții care doresc să obțină cel mai înalt nivel de educație posibil într-un anumit domeniu de studiu. Înainte de absolvire, studenții trebuie să completeze o teză bazată pe cercetări originale.

Ce este un doctorat în administrația școlii? În timp ce într-un astfel de program de doctorat, participanții pot studia politica publică, problemele actuale în educație și comportament și conducerea adaptivă. Cursurile se pot concentra pe echiparea elevilor cu abilitățile necesare pentru a realiza cercetarea în domeniul educației, pentru a gestiona finanțele educaționale, pentru a dezvolta curriculum-uri avansate sau pentru a menține standarde înalte de educație. Înainte de absolvire, elevii pot fi rugați să completeze un examen cuprinzător, o cercetare amplă și o disertație.

Absolvenții acestui program pot avea multe abilități utile și admirabile, inclusiv abilitatea de a comunica eficient cu indivizii de la toate nivelurile academice, abilități puternice de conducere și capacitatea de a facilita obiectivele de învățare. Fiecare dintre aceste abilități le poate ajuta în domeniul mediului academic și al altor domenii de carieră, precum și în viață.

Costul de școlarizare pentru un program de doctorat variază și este afectat de o serie de factori. Unii factori care pot contribui la costul total al educației includ locația școlii și durata programului ales.

Persoanele care absolvesc cu un doctorat în administrația școlii pot descoperi că au multe oportunități de carieră captivante și pline de satisfacție pe care le au la dispoziție. Anumiți indivizi continuă să devină coordonatori de curriculum, profesori post-secundari sau superintendenți, în timp ce alții își găsesc satisfacția ca profesori de la gimnaziu, directori sau vice-directori. Locurile de muncă din învățământul postliceal și coordonarea curriculumului se așteaptă să crească la viteze mai mari decât cele normale, făcând locuri de muncă promițătoare în aceste domenii.

Multe școli oferă grade în administrația școlii și mai multe programe on-line, care sunt convenabile pentru cei cu flexibilitate limitată în programare. Pentru a afla mai multe despre opțiunile de program disponibile pentru dvs., căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Doctorat
  • Pedagogie
  • Conducere educațională
  • Administrarea școlii
Domenii de studiu
  • Pedagogie (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu