Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Online Învățământ la Distanță Diplomă Programe în Dezvoltare personală în Coventry, Regatul Unit 2023

1 Online Învățământ la Distanță Diplomă Programe în Dezvoltare personală în Coventry, Regatul Unit 2023

overview

Coventry este cunoscut pentru două universități - Universitatea Coventry și Universitatea din Warwick. Acesta din urmă este una din doar cinci universități nu a fost evaluat în afara top zece. Coventry are o populație de studenți mare, cu mulți studenți străini.

Ce este Dezvoltarea Personală?
Dezvoltarea personală este procesul de îmbunătățire a sinelui în toate domeniile vieții, inclusiv aspectele fizice, mentale, emoționale și spirituale. Poate implica stabilirea și atingerea obiectivelor, dezvoltarea de noi abilități și cunoștințe, îmbunătățirea sănătății și bunăstării cuiva și construirea de relații pozitive. Dezvoltarea personală poate fi un proces pe tot parcursul vieții sau poate fi ceva pe care îl întreprindeți pentru o anumită perioadă de timp, cum ar fi atunci când lucrați spre un obiectiv personal.

Ce pot face cu o diplomă în Dezvoltare Personală?
Există multe lucruri diferite pe care le poți face cu o diplomă în dezvoltare personală. Unii oameni aleg să-și folosească abilitățile și cunoștințele pentru a-i ajuta pe alții să-și îmbunătățească viața, în timp ce alții își pot promova propria creștere și dezvoltare personală. Există, de asemenea, multe opțiuni de carieră disponibile pentru cei cu experiență în dezvoltare personală, cum ar fi lucrul ca antrenor de viață, consultant în dezvoltare personală sau într-un rol de resurse umane.

Ce grade pot obține în Dezvoltare Personală?
Gradele de dezvoltare personală sunt concepute pentru a ajuta studenții să se îmbunătățească în toate domeniile vieții. Curriculumul include de obicei cursuri de psihologie, sociologie și alte științe comportamentale. De asemenea, studenții se aprofundează în formarea în stabilirea obiectivelor, gestionarea timpului și alte abilități de dezvoltare personală.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Învățarea online sau la distanță se referă la utilizarea mijloacelor electronice și a tehnologiilor informației și comunicațiilor (TIC) în educație. Cu învățarea online, se poate accesa educația în orice moment și din orice locație cu o conexiune la internet disponibilă.

read_more

filters

 • Diplomă
 • Regatul Unit
 • Auto-îmbunătățire
 • Dezvoltare personală
 • Învățământ la Distanță
fields_of_study
 • Auto-îmbunătățire (1)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format

  related_fields_of_study