Keystone logo

1 Online Diplomă Programe în Auto-îmbunătățire Dezvoltare personală în Regatul Unit pentru 2024

Filtre

Filtre

 • Diplomă
 • Regatul Unit
 • Auto-îmbunătățire
 • Dezvoltare personală
Domenii de studiu
 • Auto-îmbunătățire (1)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Online Diplomă Programe în Auto-îmbunătățire Dezvoltare personală

  Ce este Dezvoltarea Personală?
  Dezvoltarea personală este procesul de îmbunătățire a sinelui în toate domeniile vieții, inclusiv aspectele fizice, mentale, emoționale și spirituale. Poate implica stabilirea și atingerea obiectivelor, dezvoltarea de noi abilități și cunoștințe, îmbunătățirea sănătății și bunăstării cuiva și construirea de relații pozitive. Dezvoltarea personală poate fi un proces pe tot parcursul vieții sau poate fi ceva pe care îl întreprindeți pentru o anumită perioadă de timp, cum ar fi atunci când lucrați spre un obiectiv personal.

  Ce pot face cu o diplomă în Dezvoltare Personală?
  Există multe lucruri diferite pe care le poți face cu o diplomă în dezvoltare personală. Unii oameni aleg să-și folosească abilitățile și cunoștințele pentru a-i ajuta pe alții să-și îmbunătățească viața, în timp ce alții își pot promova propria creștere și dezvoltare personală. Există, de asemenea, multe opțiuni de carieră disponibile pentru cei cu experiență în dezvoltare personală, cum ar fi lucrul ca antrenor de viață, consultant în dezvoltare personală sau într-un rol de resurse umane.

  Ce grade pot obține în Dezvoltare Personală?
  Gradele de dezvoltare personală sunt concepute pentru a ajuta studenții să se îmbunătățească în toate domeniile vieții. Curriculumul include de obicei cursuri de psihologie, sociologie și alte științe comportamentale. De asemenea, studenții se aprofundează în formarea în stabilirea obiectivelor, gestionarea timpului și alte abilități de dezvoltare personală.

  Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.