Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Online Diplome Postuniversitare  (Diplomă Postuniversitară) Programe în Leon, Mexic 2023

1 Online Diplomă Postuniversitară Programe în Leon, Mexic 2023

Prezentare generală

Leon este cunoscut sub numele de capital din Mexic pentru servicii sociale, comerciale și de guvern. Universitatea de servicii din Guanajuato este notabil în materie de educație și cercetare. Există numeroase colegii care pot beneficia studenții de peste mări.

Mexic, oficial, Statele Unite Mexicane, este o republică constituțională federală din America de Nord. Lucru poate necesita o viză de lucru, care este dificil de a obține, dacă vrei doar să independent pentru o perioadă scurtă de timp. Cele mai multe universitati din finanțat de guvern cu privire la orașe primar (capital de stat) au cursuri scurte de istorie, gastronomie și culturale subiecte, cele mai multe dintre ele sunt aproape gratuite.

O diplomă postuniversitară este un program academic care le oferă studenților cunoștințe detaliate și cuprinzătoare în disciplina aleasă de ei. Studenții se pot înscrie la un program de diplomă postuniversitară după ce au terminat un program de licență într-un domeniu asemănător.

Citeste mai mult

Filtre

  • Diplomă Postuniversitară
  • Mexic
Domenii de studiu
    Abilități de viață Arta spectacolului Asistență medicală Auto-îmbunătățire Aviație Construcții Jurnalism și comunicare în masă Limbi străine Modă
  • Pedagogie
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu