Keystone logo

4 Online Programe în Auto-îmbunătățire Dezvoltare personală 2024

Filtre

Filtre

 • Auto-îmbunătățire
 • Dezvoltare personală
Domenii de studiu
 • Auto-îmbunătățire (4)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Online Programe în Auto-îmbunătățire Dezvoltare personală

  Ce este Dezvoltarea Personală?
  Dezvoltarea personală este procesul de îmbunătățire a sinelui în toate domeniile vieții, inclusiv aspectele fizice, mentale, emoționale și spirituale. Poate implica stabilirea și atingerea obiectivelor, dezvoltarea de noi abilități și cunoștințe, îmbunătățirea sănătății și bunăstării cuiva și construirea de relații pozitive. Dezvoltarea personală poate fi un proces pe tot parcursul vieții sau poate fi ceva pe care îl întreprindeți pentru o anumită perioadă de timp, cum ar fi atunci când lucrați spre un obiectiv personal.

  Ce pot face cu o diplomă în Dezvoltare Personală?
  Există multe lucruri diferite pe care le poți face cu o diplomă în dezvoltare personală. Unii oameni aleg să-și folosească abilitățile și cunoștințele pentru a-i ajuta pe alții să-și îmbunătățească viața, în timp ce alții își pot promova propria creștere și dezvoltare personală. Există, de asemenea, multe opțiuni de carieră disponibile pentru cei cu experiență în dezvoltare personală, cum ar fi lucrul ca antrenor de viață, consultant în dezvoltare personală sau într-un rol de resurse umane.

  Ce grade pot obține în Dezvoltare Personală?
  Gradele de dezvoltare personală sunt concepute pentru a ajuta studenții să se îmbunătățească în toate domeniile vieții. Curriculumul include de obicei cursuri de psihologie, sociologie și alte științe comportamentale. De asemenea, studenții se aprofundează în formarea în stabilirea obiectivelor, gestionarea timpului și alte abilități de dezvoltare personală.