Keystone logo

1 Online Programe în Științe sociale Studii de dezvoltare Dezvoltare Internațională 2024

Filtre

Filtre

  • Științe sociale
  • Studii de dezvoltare
  • Dezvoltare Internațională
Domenii de studiu
  • Științe sociale (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular degree type

Popular study format

Popular locations

Online Programe în Științe sociale Studii de dezvoltare Dezvoltare Internațională

Dezvoltarea internațională este un domeniu care își propune să abordeze probleme globale presante, cum ar fi sărăcia, inegalitatea, conflictele și sustenabilitatea mediului.

Pe parcursul programului, veți obține informații despre teoriile și politicile economice care influențează creșterea, reducerea sărăciei și distribuția veniturilor în țările în curs de dezvoltare. Veți explora, de asemenea, modul în care instituțiile politice, politicile publice și dinamica puterii influențează rezultatele dezvoltării. Curriculumul acoperă subiecte suplimentare, cum ar fi sustenabilitatea mediului, managementul proiectelor și sociologia.

După absolvirea unei diplome în Dezvoltare Internațională, veți avea acces la diverse oportunități de carieră în diferite sectoare, inclusiv guvern, organizații internaționale, organizații neguvernamentale (ONG-uri), mediul academic și sectorul privat.

Cunoștințele și abilitățile cuprinzătoare pe care le dobândiți în acest domeniu vă vor pregăti pentru a avea un impact semnificativ asupra vieții oamenilor din țările în curs de dezvoltare.