Keystone logo

6 Online Curs Programe în Studii de arhitectură 2024

Filtre

Filtre

 • Curs
 • Studii de arhitectură
Domenii de studiu
 • Studii de arhitectură (6)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  Online Curs Programe în Studii de arhitectură

  Cursurile online sunt clase concepute special pentru internet. Ele sunt adesea aceleași ca și echivalentele pe clase, cu excepția faptului că se desfășoară pe web.

  Ce este un curs online în arhitectură? Cursurile de arhitectură pot lua mai multe formate și, de la clasele introductive la certificatele profesionale pentru titularii de diplome, opțiunile sunt disponibile la aproape toate nivelurile de calificare. Un curs de bacalaureat online poate implica cursuri de știință privind proprietățile fizice ale materialelor de construcție sau clase de umaniste care examinează istoria designului teatral. Un curs de pregatire a testelor de pregatire pentru standardele internationale pentru cladiri verzi pentru profesionisti ar putea acoperi modul de pregatire a site-urilor si a planurilor de inspectie. Cursurile de arhitectură pot dura oriunde de la o săptămână pentru un scurt curs de pregătire pentru cinci ani pentru o licență de licență online în arhitectură.

  Luarea unui curs online în arhitectură este adesea o modalitate bună pentru arhitecți să urmărească educația continuă și, eventual, să le sporească valoarea pentru angajatori și clienți. Studenții care urmează un curs online pot stabili baza necesară pentru a începe o carieră proiectând diferite tipuri de spații construite.

  Cursurile online de arhitectură au costuri diferite, în funcție de structura și rezultatele dorite. Contactați instituția pentru instruire și asigurați-vă că ați verificat orice alte materiale necesare, cum ar fi software-ul sau textele.

  În plus față de companiile care se concentrează exclusiv pe arhitectură, firmele de construcții civile și marile corporații au deseori deschideri de locuri de muncă pentru arhitecți. Un arhitect la nivel junior ar putea fi obligat să lucreze direct cu software-ul de elaborare și planificare, trecând de la reprezentările conceptuale ale unui proiect la planurile de construcție funcționale.Manageri de proiect cu experiență și arhitecți de rang înalt trebuie să aibă toate competențele tehnice ale juniori, precum și capacitatea de a interpreta cererile clienților și de a comunica orare și planuri tuturor părților interesate într-un proiect.

  Există multe cursuri de specialitate online disponibile în arhitectură. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.