Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Online Cursuri Programe în Siguranță și sănătate la muncă în Bergen, Norvegia 2024

1 Online Curs Programe în Siguranță și sănătate la muncă în Bergen, Norvegia 2024

Prezentare generală

Bergen este situat în vestul Norvegiei și a fost înființată în 1070, se spune a fi hub internațional pentru acvacultură, transport maritim și de petrol și național este considerat a fi centrul de învățământ superior, turism și finanțe. Universitatea din Bergen oferă educație de calitate aici.

Studiul privind siguranța și sănătatea la locul de muncă poate include subiecte legate de preocupările comune privind locul de muncă în ceea ce privește bunăstarea angajaților și primul ajutor. Orice program care acoperă aceste subiecte va aborda probabil și va adera la practicile de la locul de muncă aprobate de agențiile de reglementare ale administrației publice locale.

Norvegia (Norge) este mai vestic, nordic - și, de fapt, est - de cele trei țări scandinave. Norvegia este bine cunoscut pentru peisajele sale uimitoare și variate. Fiordurile din vestul țării sunt prizele de lungă și îngustă, flancată pe ambele părți de munți înalți unde marea pătrunde departe interioare. Responsabilitatea finală pentru educație revine cu Ministerul Norvegian al Educației și Cercetării.

Cursurile sunt clase individuale care pot fi urmate la universități, colegii, colegii junioare și școli profesionale din întreaga lume. Pentru mai multă flexibilitate, unele școli oferă și cursuri online. Studenții pot urma cursuri individuale sau un program întreg de studiu.

Citeste mai mult

Filtre

  • Curs
  • Studii de inginerie
  • Inginerie de securitate
  • Siguranță și sănătate la muncă
Domenii de studiu
  • Studii de inginerie (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe