Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 14 Online Cursuri Programe în Resurse umane 2023

14 Online Curs Programe în Resurse umane 2023

Prezentare generală

Cursuri online oferă studenților posibilitatea de a câștiga o diplomă, diplomă sau de certificare prin învățare la distanță. Studenții care nu au un program care să permită să participe la cursuri de un campus pot beneficia de a lua un curs online din diverse colegii și universități din întreaga lume.

Ce este un curs on-line în resurse umane? Acest curs echipează studenții cu o trecere în revistă a conceptelor de resurse umane importante, cum ar fi strategiile de recrutare, responsabilitățile de gestionare, compensații și beneficii, concepte de instruire a angajaților, managementul performanței și standardele angajatorului privind sănătatea și afirmarea securității. Unele programe de curs se concentreze pe un domeniu specializat de resurse umane, cum ar fi managementul de proiect, team building si supraveghere.

Resurse umane elevii dobândi abilități de valoare cu privire la recrutarea, angajarea și gestionarea angajaților cu succes. Oamenii de știință să învețe cum să navigheze mediul la locul de muncă și de a gestiona situații complicate.

Cursuri în resurse umane apel pentru studenții din întreaga lume și sunt accesibile la distanță. Nu există două instituții sunt la fel; Prin urmare, costurile de înregistrare și de înscriere difera. Contactați instituția de interes pentru a determina costuri diferite și taxe.

Un curs în resurse umane pot duce la trasee de carieră, care includ locuri de muncă cu accent pe recrutare, de compensare, de gestionare a riscurilor și de formare. managerii de recrutare sunt responsabili pentru ocuparea pozițiilor deschise. drepturi de locuri de muncă includ scrierea reclame, revizuirea CV-uri, intervievarea candidatilor, si de a face managerilor commendations. Beneficiile specialiștilor ne asigurăm că angajații sunt compensate în mod corespunzător pentru munca lor și de a oferi o acoperire de asigurare necesare. Sarcinile includ analizarea datelor salariale, efectuarea de studii salariale, pregătirea rapoartelor de compensare, si negocierea pachetelor de recompense cu furnizori terți.De formare și dezvoltare a managerilor determina nevoile de formare, să asigure formarea și evaluarea rezultatelor programelor finalizate.

Colegii și universități din întreaga lume oferă opțiuni flexibile și convenabile pentru studenții care sunt profesioniști care lucrează ocupat. Înrolarea în completarea și cursuri de oriunde în lume este posibil prin cursuri de învățare la distanță. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Curs
  • Studii de administrație
  • Resurse umane
Domenii de studiu
  • Studii de administrație (14)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu