Keystone logo

45 Online Curs Programe în Pedagogie Predare 2024

Filtre

Filtre

  • Curs
  • Pedagogie
  • Predare
Domenii de studiu
  • Pedagogie (45)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Online Curs Programe în Pedagogie Predare

Înscrierea într-un curs online este o modalitate fantastică de a investi în educația dvs. fără angajamentul și neplăcerile pe care le poate solicita o clasă din campus. Un curs online vă oferă acces la clasa pe care doriți să o faceți printr-un mediu de clasă web bazat.

Ce este un curs online de predare? Un curs online de predare este o clasă introductivă care cunoaște studenții cu contextul pedagogic pentru practicile și principiile care informează predarea. Această clasă poate să acopere rolul și responsabilitatea unui profesor, precum și activitățile și interacțiunile din clasă care fac o predare reușită. Teoria educațională și aplicarea ei practică vor fi explorate probabil prin studii de caz și analize critice. Din acest curs, elevii ar trebui să-și dezvolte propria filosofie de predare și fundație pentru planurile de lecție.

Competențele celor care învață ca profesori și învățarea despre contextul istoric al profesiei pot conferi aptitudinile necesare pentru a reuși într-o sală de clasă. Acest lucru aduce beneficii profesorilor aspiranți, dar servește și oricărui student care încearcă să-și dezvolte abilitățile de conducere.

Există o varietate de factori folosiți pentru a calcula costul înscrierii într-un astfel de curs. Locația dvs., școala de alegere și numărul de credite sunt toate importante, dar indiferent de cost, este posibil să fiți eligibil pentru burse care pot diminua cheltuielile.

Luarea unui curs online de predare este un pas mare spre o carieră în domeniul educațional. Dacă aspirați să fiți profesor, această clasă este de obicei o condiție prealabilă pentru obiectivele de carieră, dar poate oferi și abilități care conduc la alte poziții educaționale, cum ar fi administratorul, specialistul în dezvoltarea curriculumului, supervizorul didactic sau consultantul educațional.Alte poziții potențiale, în afara mediului școlar, includ directorul de formare sau specialistul în conducere.

Înscrierea într-un curs online de predare este ușoară odată ce găsiți școala potrivită. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.