Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 3 Online Cursuri Programe în Bergen, Norvegia 2024

3 Online Curs Programe în Bergen, Norvegia 2024

Prezentare generală

Bergen este situat în vestul Norvegiei și a fost înființată în 1070, se spune a fi hub internațional pentru acvacultură, transport maritim și de petrol și național este considerat a fi centrul de învățământ superior, turism și finanțe. Universitatea din Bergen oferă educație de calitate aici.

Norvegia (Norge) este mai vestic, nordic - și, de fapt, est - de cele trei țări scandinave. Norvegia este bine cunoscut pentru peisajele sale uimitoare și variate. Fiordurile din vestul țării sunt prizele de lungă și îngustă, flancată pe ambele părți de munți înalți unde marea pătrunde departe interioare. Responsabilitatea finală pentru educație revine cu Ministerul Norvegian al Educației și Cercetării.

Cursurile sunt clase individuale care pot fi urmate la universități, colegii, colegii junioare și școli profesionale din întreaga lume. Pentru mai multă flexibilitate, unele școli oferă și cursuri online. Studenții pot urma cursuri individuale sau un program întreg de studiu.

Citeste mai mult

Filtre

  • Curs
Domenii de studiu
    Abilități de viață Arta spectacolului Asistență medicală Auto-îmbunătățire Aviație Construcții Jurnalism și comunicare în masă Limbi străine Modă Pedagogie
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu