Keystone logo

11 Online Curs Programe în Turism și ospitalitate Ospitalitate Managementul ospitalității 2024

Filtre

Filtre

  • Curs
  • Turism și ospitalitate
  • Ospitalitate
  • Managementul ospitalității
Domenii de studiu
  • Turism și ospitalitate (11)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Online Curs Programe în Turism și ospitalitate Ospitalitate Managementul ospitalității

Cursurile pot oferi studenților o modalitate de a se pregăti pentru o carieră actuală sau nouă. Acestea oferă un studiu axat pe un singur subiect. Cele mai multe sunt scurte în lungime, iar elevii pot obține un certificat de finalizare la sfârșitul anului.

Ce este un curs online în managementul ospitalității? De obicei, acest tip de curs se concentrează pe predarea elevilor cum să se ocupe de îndatoririle de conducere într-un hotel, motel, stațiune sau un loc similar. Cursurile pot acoperi teoriile de management, tehnicile de instruire a angajaților, managementul lanțului de aprovizionare, managementul serviciilor alimentare și operațiunile hoteliere. Unele cursuri pot chiar să atingă subiecte de afaceri, cum ar fi contabilitatea, marketingul și serviciul pentru clienți. Gestionarea oaspeților și satisfacția sunt, de asemenea, acoperite de obicei într-un curs de management al ospitalității. Elevii pot, de asemenea, să învețe despre gestionarea serviciilor alimentare și subiecte conexe, cum ar fi planificarea meniurilor și cumpărarea produselor alimentare.

Finalizarea unui curs în managementul ospitalității poate ajuta elevii să obțină abilitățile necesare pentru a câștiga promoții sau pentru a intra în domeniul ospitalității. Elevii pot dobândi abilități administrative, de conducere și de organizare, care sunt utile și în alte domenii.

Costurile unui curs de management al ospitalității diferă în funcție de școala aleasă și de formatul programului. Elevii ar trebui să verifice cu școala lor despre orice costuri aferente.

Elevii care finalizează un curs de management al ospitalității se pot califica pentru a lucra în calitate de manager în locuri care includ cluburi private, hoteluri, restaurante, companii de servicii alimentare și cazinouri. Elevii pot fi, de asemenea, pregătiți să lucreze în alte funcții, cum ar fi însoțitorul liniei de croazieră, controlorul de costuri, agentul de turism, gazda și funcționarul hotelier. Unii studenți pot decide chiar să-și deschidă propria unitate sau să urmeze o diplomă în domenii care includ managementul afacerilor, ospitalității și restaurantului.

Un curs de management al ospitalității poate fi capabil să vă ofere abilitățile și cunoștințele de care aveți nevoie pentru a începe o carieră în acest domeniu interesant. Dacă doriți mai multe informații, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.