Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Online Cursuri Programe în Conceperea de servicii 2023

1 Online Curs Programe în Conceperea de servicii 2023

Prezentare generală

Un curs on-line este o singură cale, direcționată de studiu într-un anumit domeniu în care are loc cursuri pe internet. Cursuri variază de la general la specific în subiectele lor, și să se concentreze și pot fi pe termen lung sau scurt, în natură.

Ce este un curs on-line în design de serviciu? Aceasta este o clasă specializată care se concentrează pe utilizarea unei Information Technology Infrastructure Library, sau ITIL, pentru a gestiona nevoile de servicii IT ale întreprinderilor. Cursuri acopera subiecte cum ar fi scopul și utilizările de servicii de proiectare, analiza nevoilor clientului, pentru a îmbunătăți serviciile și utilizând principiile de proiectare de servicii pentru a rezolva problemele de utilizator și de a îmbunătăți capacitatea unei afaceri de a oferi servicii clienților lor.

Abilitățile învățate într-un curs de design de servicii pregăti studenții pentru o carieră în domeniul IT. absolvenți de program sunt capabili de a spori și de a îmbunătăți serviciile existente sau de a crea noi modele de brand de servicii pentru întreprinderi în creștere.Aceste abilități oferă oportunități de avansare în domeniul expansiune IT, precum și un potențial crescut de câștig.

Costul unui curs în design de serviciu variază de la un program la altul și depinde de lungimea și adâncimea de cursuri implicate. Se recomandă contactarea universităților cu cursuri care vă interesează pentru a determina costurile implicate.

Designerii de servicii găsesc adesea locuri de muncă în multe tipuri diferite de întreprinderi și organizații din întreaga sectorul public și cel privat. Locuri de muncă ca manageri de proiectare, cercetători sau strategi, designerii de servicii de lucru pentru a identifica și de a satisface nevoile clienților și ale clienților într-o gamă largă de domenii. Ei folosesc cercetare de consum pentru a crea branduri și Personas convingătoare care vorbesc publicul vizat asigurând în același timp că tehnologia funcționează întotdeauna în serviciul clienților.

Cursuri de design de servicii sunt disponibile printr-o varietate de programe educaționale din întreaga lume.Cu cursuri on-line, elevii au opțiunile cele mai flexibile pentru a direcționa calea lor de studiu. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Curs
 • Studii de design
 • Conceperea de servicii
Domenii de studiu
 • Studii de design (1)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu