Keystone logo

7 Online Curs Programe în Studii de design Design de produs 2024

Filtre

Filtre

 • Curs
 • Studii de design
 • Design de produs
Domenii de studiu
 • Studii de design (7)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Online Curs Programe în Studii de design Design de produs

  În timp ce mulți studenți aleg să-și dea drumul la carieră pentru a câștiga o diplomă, alții aleg să se concentreze pe avansarea vieții lor active în același timp cu studiul. Luarea de cursuri online este o opțiune excelentă pentru acești studenți, deoarece oferă mai mult timp pentru a lucra.

  Ce este un curs online în designul de produs? Cu un accent deosebit în inginerie, un curs de design al produselor îi învață pe elevi cu privire la ergonomia și practicitatea diferitelor obiecte. Elevii învață să-și proiecteze propriile produse, precum și să urmeze instrucțiunile clienților și supraveghetorilor pentru a-și îndeplini nevoile. Un accent poate fi pus și pe estetica produselor, mai degrabă decât pe practică.

  Beneficiul de a lua cursuri on-line este că elevii urmăresc două goluri simultan. După absolvire, cei care au obținut o diplomă de cursuri on-line se bucură adesea de aceleași beneficii ca și când ar fi luat un program tradițional. Este posibil un salariu mai mare și pot fi disponibile posturi mai avansate.

  Deoarece costul obținerii unui grad de design al produsului variază la fel de mult ca și în cazul acesta, se recomandă efectuarea unor cercetări ample înainte de înscriere. Ar trebui să analizați modul în care școala și programul la alegere, precum și țara și durata studiilor, vă vor influența cursurile și taxele.

  În timp ce studiază domeniul de design de produs pregătește studenții să fie designeri de produs, există multe domenii diferite care necesită un astfel de profesionist. Multe corporații mari angajează designeri de produse pentru a lucra cu clienții și pentru a dezvolta un plan de producție. Sunt disponibile, de asemenea, locuri de muncă în fabricile de fabricație sau în echipele de management. Deși este posibil să lucrați ca designer de produse independente, există mult mai puține oportunități pentru acest tip de muncă.

  Pentru a finaliza educația pentru designul produsului, găsiți programul potrivit pentru dvs. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.