Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Online Cursuri Programe în Cercetare psihologică în Glasgow, Regatul Unit 2024

Online Curs Programe în Cercetare psihologică în Glasgow, Regatul Unit 2024

Prezentare generală

Glasgow este cel mai mare oraș din Scoția, cu o populație de aproximativ 600.000 în orașul în sine, sau mai mult de 2 milioane de euro în cazul în orașele din jur de conurbația Clydeside sunt luate în considerare.

Ce este cercetarea psihologică?
Cercetarea psihologică este studiul științific al minții și comportamentului uman. Scopul cercetării psihologice este de a înțelege modul în care oamenii gândesc, simt și se comportă. Cercetarea psihologică poate fi împărțită în două tipuri principale: cercetare de bază și cercetare aplicată. Cercetările de bază sunt efectuate pentru a obține o mai bună înțelegere a comportamentului uman. Cercetarea aplicată este efectuată pentru a rezolva probleme din lumea reală. Cercetarea psihologică este efectuată folosind o varietate de metode, inclusiv experimente, studii de caz, anchete și observație naturalistă. Psihologii folosesc aceste metode pentru a studia o gamă largă de subiecte, inclusiv dezvoltarea copilului, psihologia anormală, emoțiile, cogniția, tulburările mentale și comportamentul social.

Ce pot face cu o diplomă în Cercetare psihologică?
Există multe opțiuni de carieră disponibile pentru cei cu o diplomă în cercetare psihologică. Unii oameni lucrează în mediul academic, efectuând cercetări și predând la colegii și universități. Alții lucrează în guvern, folosind cunoștințele lor de psihologie pentru a ajuta la crearea politicilor publice. Alții lucrează în sectorul privat, aplicând abilitățile lor în afaceri și organizații. Există multe tipuri diferite de cercetare psihologică, așa că există multe căi de carieră diferite pe care le puteți lua. Indiferent de interesele dvs., există probabil o modalitate de a vă folosi diploma în cercetare psihologică pentru a urma o carieră pe care o veți găsi împlinitoare.

Ce grade sunt disponibile în cercetarea psihologică?
Diplomele de cercetare psihologică sunt disponibile la nivel de licență și absolvent. O diplomă de licență în cercetare psihologică poate duce la o carieră în psihologie sau într-un domeniu conex. O diplomă de absolvire în cercetare psihologică poate duce la o carieră ca cercetător, profesor sau psiholog clinic.

Ce voi studia în timpul diplomei mele de cercetare psihologică?
Cursurile pentru o diplomă de cercetare psihologică vor varia în funcție de nivelul de studiu și de programul specific. Cu toate acestea, există câteva subiecte comune care sunt acoperite în majoritatea programelor. Acestea includ metode de cercetare, statistici și teoria psihologică. Elevii vor avea, de asemenea, oportunitatea de a se specializa într-o anumită zonă a psihologiei, cum ar fi dezvoltarea copilului sau psihologia socială.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Cursurile sunt clase individuale care pot fi urmate la universități, colegii, colegii junioare și școli profesionale din întreaga lume. Pentru mai multă flexibilitate, unele școli oferă și cursuri online. Studenții pot urma cursuri individuale sau un program întreg de studiu.

Citeste mai mult

Filtre

  • Curs
  • Regatul Unit
  • Asistență medicală
Domenii de studiu
    Abilități de viață Arta spectacolului Asistență medicală Auto-îmbunătățire Aviație Construcții Jurnalism și comunicare în masă Limbi străine Modă Pedagogie
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu