Keystone logo

12 Online Curs Programe în Studii de afaceri Antreprenoriat 2024

Filtre

Filtre

  • Curs
  • Studii de afaceri
  • Antreprenoriat
Domenii de studiu
  • Studii de afaceri (12)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Online Curs Programe în Studii de afaceri Antreprenoriat

Visezi de a deveni un antreprenor de succes? Ar dori să înceapă o afacere pe cont propriu? Luând cursuri de antreprenoriat on-line ar putea fi exact ceea ce aveți nevoie pentru a transforma visele in realitate. Cursuri de antreprenoriat on-line vă va învăța strategiile necesare pentru a începe, să gestioneze și să crească afacerea dumneavoastră. Unele dintre aspectele cheie care spiritul antreprenorial adresa cursuri sunt finanțe, marketing și planificare, drept, leadership, strategie și operațiuni. Mai mult decât atât, veți învăța cum să utilizați Internet Marketing, găsi asistență financiară sau se ocupe de angajați.

Cursuri de antreprenoriat on-line sunt potrivite mai ales pentru cei care nu se pot înscrie în grade cu normă întreagă și preferă studii flexibile. Cu învățământ la distanță, tot ce trebuie este de câteva ore pe săptămână și vă puteți apuca de treabă în problemele de management corporativ, resurse umane și financiar-contabil. Studenții de la toate nivelurile sunt invitați să participe, cu cursuri de la incepatori la niveluri avansate.

Uită-te la opțiunile prezentate mai jos. Aflați mai multe despre diferitele cursuri de antreprenoriat on-line și contactează școlile direct!