Keystone logo

Cursuri Programe în Analiză de afaceri în Trondheim, Norvegia 2023

Prezentare generală

Orașul Trondheim are colecție publică Muzeul de Arta al treilea cel mai mare din Norvegia - Trondheim Muzeul de Arte. Cu un total de 11 de licee din oras, "Trondheim, Catedrala Scoala " și Universitatea Norvegiană de Știință și Tehnologie sunt două dintre instituțiile de conducere.

Studiile de analiză a afacerilor acoperă tehnologii și abilități utilizate în investigarea și analizarea performanțelor anterioare de afaceri, cu scopul de a obține o perspectivă corectă legată de conducerea cu succes a planificării afacerii. Acestea implică luarea deciziilor de afaceri pe baza statisticilor și a datelor.

Norvegia, oficial Regatul Norvegiei, este o monarhie constituțională unitară scandinav al cărui teritoriu cuprinde partea de vest a peninsulei scandinave, Jan Mayen, arhipelagul arctic din Svalbard și Insula Bouvet subantarctic. Învățământul superior din Norvegia este oferit de o serie de șapte universități.

Citeste mai mult
Domenii de studiu
    Abilități de viață Arta spectacolului Asistență medicală Auto-îmbunătățire Aviație Construcții Jurnalism și comunicare în masă Limbi străine Modă Pedagogie
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu