Keystone logo
Statele Unite ale Americii

Cele mai bune universități pentru Online Programe în Statele Unite ale Americii 2023

Numărul de instituții: 4028
  • Arlington County, Statele Unite ale Americii

  Marymount este o universitate catolică cuprinzătoare, ghidată de tradițiile Religioase a Inimii Sacre a Mariei, care pune accent pe curiozitatea intelectuală, serviciul față de ceilalți și o perspectivă globală. O educație Marymount se bazează pe artele liberale, promovează pregătirea pentru carieră și oferă oportunități de creștere personală și profesională. O comunitate de învățare centrată pe elev, care apreciază diversitatea și se concentrează pe educația întregii persoane, Marymount ghidează dezvoltarea intelectuală, etică și spirituală a fiecărui individ.

  • Mequon, Statele Unite ale Americii
  • Ann Arbor, Statele Unite ale Americii

  Fondat în 1881, campusul principal al Universității Concordia din Wisconsin este situat pe 200 de acri din frumosul țărm al Lacului Michigan din Mequon, Wisconsin. Universitatea găzduiește peste 7.000 de studenți de licență și absolvenți din întreaga lume. Universitatea oferă peste 90 de specializări de licență, peste 50 de programe de absolvire/masterat și șase diplome de doctorat în kinetoterapie, terapie ocupațională, farmacie, practică de asistență medicală, educație și doctoratul recent lansat în Administrarea Afacerilor.

  • Boston, Statele Unite ale Americii

  De mai bine de 100 de ani, Simmons a pus nevoile studenților noștri pe primul loc. Printr-o educație care combină conducerea intelectuală cu pregătirea profesională, îi ajutăm pe studenți să ducă vieți semnificative și să construiască cariere de succes pentru secolul 21.

  • Washington, Statele Unite ale Americii

  Școala de Inginerie A. James Clark de la Universitatea din Maryland servește drept catalizator pentru cercetare, inovare și învățare de înaltă calitate, îndeplinind promisiunea că toți absolvenții vor pleca gata să influențeze marile provocări ale secolului 21. Situată la doar câțiva mile de Washington, DC, Școala Clark se află în centrul unei constelații de companii de înaltă tehnologie și laboratoare federale, oferind studenților și profesorilor acces la oportunități unice de avansare profesională cu parteneri din industrie și guvernamentali.

  • Richmond, Statele Unite ale Americii

  Indiferent dacă obiectivele dvs. de carieră includ implicarea în învățământ non-profit, învățământ superior, K-12 sau entități guvernamentale, programele academice VCU School of Education duc învățarea la un nou nivel. Fiind a 16-a cea mai bună școală publică de studii postuniversitare și a 10-a cel mai bun master online în educație, pe baza US News and World Report (2023), facem lucrurile diferit.

  • New York, Statele Unite ale Americii

  Universitatea Pace este o instituție privată cu campusuri situate în New York City și Westchester County. Cu un corp studentesc divers și un angajament de a oferi studenților o educație cuprinzătoare, Universitatea Pace oferă peste 100 de programe într-o gamă largă de discipline, inclusiv afaceri, drept, educație, științe ale sănătății și arte. Pe lângă ofertele sale academice, Universitatea Pace se mândrește și cu o viață înfloritoare în campus, cu numeroase cluburi, organizații și echipe de atletism. Cu accent pe învățarea experiențială și pe pregătirea studenților pentru cariere de succes, Pace este dedicată oferirii studenților săi instrumentele și resursele necesare pentru a-și atinge obiectivele.

  • Port Angeles, Statele Unite ale Americii

  La Peninsula College, mediul nostru unic vă încurajează să explorați noi posibilități. Colegiul este inovator și centrat pe studenți, cu profesori excelente și clase mici. Facilitățile noastre de învățare au o arhitectură uimitoare și săli de clasă cu tehnologie și echipamente de instruire avansate. Oferim experiențe internaționale de învățare și suntem implicați activ în comunitatea noastră locală. În plus, oferim multe oportunități extracurriculare: echipe de atletism de campionat, cluburi și activități studențești și o serie de evenimente culturale și de arte plastice pe tot parcursul anului.

  • Cambridge, Statele Unite ale Americii

  Peste 3000 de cursuri

  • Daytona Beach, Statele Unite ale Americii

  Întrebați-i pe oricare dintre studenții noștri de ce a ales Daytona State College și vă vor spune despre programele și diplomele noastre de top, profesorii și personalul de calitate care îi pasă, sprijin academic abundent, o tranziție fără probleme la universități, cele 12 diplome de licență remarcabile. programe, precum și activități distractive în campus.

  • Chicago, Statele Unite ale Americii

  Universitatea din Chicago Booth School of Business este a doua cea mai veche școală de afaceri din Statele Unite și prima care predă directori. Ca destinație intelectuală, Chicago Booth atrage cercetători și studenți din întreaga lume în campusurile sale din Chicago, Londra și Hong Kong. Programele de educație executivă de la Chicago Booth oferă educație de clasă mondială în persoană, live-online și online pentru liderii globali în teme precum finanțe, leadership, strategie, inovare și management. Programele sunt predate de renumita facultate de MBA a lui Booth și de experți din industrie și încorporează cercetarea școlii, câștigătoare a Premiului Nobel. Programele lui Booth oferă experiențe transformatoare pentru lideri și organizațiile lor. La Booth, veți învăța nu ce să gândiți, ci cum să gândiți - veți apărea cu cadre și mentalități durabile care vă vor ajuta să prosperați pe toată durata carierei. Iar prin finalizarea unui program Executive Education, vă veți alătura rețelei Booth Executive Education, care reprezintă peste 27.000 de directori din 130 de țări.

  • Columbus, Statele Unite ale Americii

  Programul LLM de la Ohio State Moritz College of Law este destinat absolvenților de drept și avocaților străini pentru a promova educația juridică și perspectivele de carieră la una dintre cele mai bune școli publice de drept din SUA. Colegiul Moritz de Drept este clasat pe locul 1 în Ohio și cel mai bun Cea de-a 30-a facultate de drept din SUA Facultatea de drept este, de asemenea, foarte bine cotată în programele „de specialitate” de US News & World Report: Alternative Dispute Resolution-#1; Drept penal- #12; Contracte/Drept comercial- #27; Legea Constituțională – #21.

  • Washington, Statele Unite ale Americii

  Universitatea Americană valorifică puterea și scopul burselor, învățării și comunității pentru a avea un impact asupra lumii noastre în schimbare. De la sustenabilitate la justiție socială la științe, facultatea, studenții, personalul și absolvenții din AU sunt factori de schimbare. Fondată în 1893, Universitatea Americană este o instituție privată distinsă, situată în capitala națiunii, Washington, DC. Cu un accent interdisciplinar puternic competitiv, programe academice bazate pe politici și studenți activiști și absolvenți de impact, AU oferă peste 135 de programe de master, de la șapte școli. O universitate suficient de mică pentru a vă permite să vă simțiți văzut și suficient de mare pentru a atrage personalități istorice în campus pentru a implica comunitatea noastră în probleme importante. Universitatea Americană este cunoscută pentru pregătirea generațiilor de savanți care devin lideri publici naționali și internaționali și agenți de schimbare în comunitatea noastră globală.

  • Mesa, Statele Unite ale Americii

  Care sunt visele și obiectivele tale de viitor? Indiferent dacă sunteți interesat să învățați limba engleză, să obțineți o diplomă de asociat sau să vă transferați la o universitate de patru ani, prioritatea noastră numărul 1 este să vă ajutăm să reușiți! Recunoscut ca unul dintre primele 150 de colegii comunitare din Statele Unite, Mesa Community College este o comunitate globală primitoare, care atrage studenți din aproape 60 de țări din întreaga lume!

  • Orlando, Statele Unite ale Americii

  Colegiul de Afaceri al Universității din Florida Centrală (UCF) conduce sarcina către următoarea generație de afaceri și educație. Înființat în 1968, Colegiul de Afaceri UCF oferă diplome la nivel de licență, masterat, doctorat și executiv, toate fiind acreditate de Asociația pentru Avansarea Școlilor Collegiate de Afaceri Internaționale (AACSB) și Asociația de Sud a Colegiilor și Școlilor (SACS). ).

  • Utica, Statele Unite ale Americii
  • Albany, Statele Unite ale Americii

  Institutul Politehnic al Universității de Stat din New York (SUNY Poly) oferă programe academice de top, la prețuri accesibile, care sunt complet online. Catalogul în extindere al programelor online SUNY Poly este conceput cu flexibilitate, astfel încât studenții să poată lua cursuri oriunde și oricând are sens pentru programul lor. Oferim multe programe online cu cerere mare, inclusiv MBA, contabilitate, securitate cibernetică, analiză de date, informatică medicală, tehnologie de proiectare a informațiilor și multe altele. Cunoscut pentru pregătirea sa inovatoare pentru carieră, SUNY Poly se clasează în permanență foarte bine în categoriile Regional Universities North din clasamentele anuale ale US News & World Report. Nu numai studenții SUNY Poly au acces la o educație de clasă mondială, ci și cursuri sunt disponibile pentru aceștia la un preț accesibil, inclusiv o rată redusă din afara statului pentru mulți studenți care sunt înscriși la programele noastre online.