Keystone logo
România

Cele mai bune universități pentru Online Programe în România 2023

Numărul de instituții: 53
  • Poitiers, Franţa
  • Iași, România
  • + 5 Mai mult

  Campusul European al Universităților Orașe (EC2U) este o alianță multiculturală și multilingvă, formată din șapte universități de lungă durată, conduse de educație și cercetare, implicate la nivel local și global din patru regiuni diverse ale Uniunii Europene: Universitatea din Coimbra, Universitatea din Iași, Universitatea din Jena, Universitatea din Pavia, Universitatea din Poitiers (coordonator), Universitatea din Salamanca și Universitatea din Turku. Ambiția Alianței este de a dezvolta un spațiu inovator care să permită mobilității să circule liber între cele șapte universități și orașe asociate.

  • La Rochelle, Franţa
  • Athens, Grecia
  • + 4 Mai mult

  EU-CONEXUS - Universitatea Europeană pentru Sustenabilitate Urbană de coastă inteligentă este un parteneriat puternic între nouă universități care dezvoltă știința și inovarea într-un centru de excelență în domeniul durabilității costiere urbane inteligente (SmUCS). EU-CONEXUS - Universitatea Europeană pentru Sustenabilitate Urbană de Coastă Inteligentă promovează valorile europene comune și o identitate europeană consolidată prin reunirea unei noi generații de europeni, care pot coopera și lucra în cadrul diferitelor culturi europene, în diferite limbi și peste granițe.

  • Pitești, România

  Prima școală de învățământ superior din Pitești a fost înființată în 1962 și a fost numită „Institutul Pedagogic de 3 ani” cu specializări pedagogice în Matematică, Fizică, Biologie, Chimie, Filologie și Educație fizică și Sport. A urmat deschiderea specializărilor tehnice, ceea ce a dus la înființarea Institutului de subingineri (1969), unit în 1974 sub numele de Institutul de învățământ superior.

  • Târgoviște, România

  Începuturile învățământului superior la Târgoviște datează din Evul Mediu românesc, când, între 1672 și 1678, orașul a găzduit prima Școală de Drept a Țării Românești. Învățământul superior și-a reluat misiunea într-o instituție oficială după Revoluția din 1989, când, în 1991, Colegiul Universitar Tehnic și Economic și-a deschis porțile. Pe lângă pregătirea și cercetarea științifică, Universitatea Valahia din Târgoviște include centre de educație continuă în acord cu cerințele mediului socio-economic actual.

  • Oradea, România

  Misiunea Universității din Oradea este de a oferi educație și cercetare la un înalt standard de calitate într-un context național și internațional de dezvoltare socială, profesională și, nu în ultimul rând, intelectuală a individului și, în același timp, să contribuie la dezvoltarea socială şi culturală a Oradei. Aceste misiuni sunt modelate de obiective precum atragerea de studenți din întreaga lume, poziționarea universității printre cele mai bune instituții de învățământ din țară și din Europa și transmiterea unei comunități mai largi la semnificația și importanța educației academice și a cercetării științifice în general și unul desfășurat în cadrul acestei universități, în special. Universitatea din Oradea a concretizat relații internaționale cu 352 de instituții din 39 de țări.

  • Cluj-Napoca, România

  Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) este în prezent cea mai mare universitate din România, care găzduiește aproximativ 47.000 de studenți înscriși la licență, master sau doctorat. programe în anul universitar 2019-2020. Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor (FSEGA) din UBB este cea mai bună instituție română de învățământ superior în economie și afaceri.

  • Alba Iulia, România

  Ca instituție publică de învățământ superior, “1 Decembrie 1918” University of Alba Iulia trece printr-o nouă etapă a existenței sale, etapă marcată de cele trei principii care stau la baza actualului mandat al conducerii universității: performanță, calitate și consecvență. În calitate de universitate relativ tânără - sărbătorim 28 de ani de existență în 2019 -, Universitatea noastră este pe deplin conștientă de scopul și rolul său în cadrul sistemului de învățământ superior din România și se raportează constant la tradiția sistemului educațional din Transilvania.

  • Iași, România

  Unul dintre cele mai vechi și tradiționale locuri de învățământ din România, a fost fondat în 1879 ca Facultate de Medicină, ulterior fiind asociat cu alte trei instituții care completează zona de instruire medicală - Facultatea de Farmacie, Facultatea de Stomatologie și Facultatea de Medicină Bioinginerie.

  • Bucharest, România

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • New York, Statele Unite ale Americii
  • Athens, Grecia
  • + 11 Mai mult

  Unicaf este o organizație educațională globală cu sediul în Europa, care oferă burse pentru candidații eligibili pentru a urma studii universitare cu universitățile partenere, în prezent Universitatea din Suffolk (Marea Britanie), Universitatea John Moores din Liverpool (Marea Britanie), Universitatea din South Wales (Marea Britanie) , Universitatea din California, Extensia Riverside (SUA) și Universitatea Unicaf cu mai multe campusuri (Africa).

  • Bună Ziua, România

  Protestant Theological Institute of Cluj-Napoca (PTI) este o universitate independentă acreditată de Ministerul Educației din România. Scopul său principal este de a instrui miniștri reformați, luterani și unitarieni. Institutul dorește să pună teologia în slujba comunităților bisericești, care trăiesc într-o societate multiculturală și multiconfesională.

  • Petroșani, România

  University of Petrosani are o lungă și frumoasă tradiție, fiind succesorul Institutului Minerit, care a funcționat în București de peste 80 de ani. În anul universitar, din 1957 până în 1958 a început la Petrosani. Doar câteva universități se pot mândri cu o astfel de descendență certificată prin decretul AI Cuza din 1864 care a înființat „Școala de Poduri, Autostrăzi, Mine și Arhitectură”.

  • Sfântu Gheorghe, România

  Sapientia Hungarian University of Transylvania este universitatea independentă a comunității maghiare din România, care își propune să ofere educație membrilor comunității noastre și să efectueze cercetări științifice la un nivel profesional înalt. Ne considerăm responsabili pentru cunoștințele studenților noștri, pentru profesorii noștri și viitorul colegilor, pentru calitatea activității noastre de cercetare și transparența în operațiunile noastre.

  • Brașov, România

  Transilvania University of Brașov (UNITBV) este cea mai mare universitate din centrul României; este o universitate cuprinzătoare care oferă programe de studiu în 43 de domenii.

  • Bucharest, România

  Dimitrie Cantemir "Christian University este o instituție de învățământ superior și cercetare științifică privată gratuită și deschisă, fondată conform principiului proprietății private, garantată de Constituție. Universitatea Independentă" Dimitrie Cantemir ".