Keystone logo
Regatul Unit

Cele mai bune universități pentru Online Programe în Regatul Unit 2023

Numărul de instituții: 777
  • Birmingham, Regatul Unit

  Cu aproximativ 29.000 de studenți din 100 de țări, (HESA Student Record 2020/21 © Higher Education Statistics Agency Limited) Birmingham City University este un loc mare și divers pentru a studia. Punem studenții în centrul a tot ceea ce facem, oferindu-le cele mai bune oportunități pentru succesul viitor.

  • Falmouth, Regatul Unit
  • Penryn, Regatul Unit

  Creativ. Conectat. Curajos. Cu peste 120 de ani de experiență, facilități profesionale, excelență în predare, conexiuni fără egal și o comunitate creativă vibrantă, nu ne este frică să facem lucrurile altfel. La Universitatea Falmouth, regândim forma învățământului superior și oferim cercetare și inovare de impact.

  • Newcastle upon Tyne, Regatul Unit

  O universitate Global Top 125 (QS World University Rankings 2023), Newcastle găzduiește 29.000 de studenți din 140 de țări. Membru fondator al Grupului Russell, suntem una dintre cele 19 universități din lume – și doar trei din Marea Britanie – care au obținut un rating de peste cinci stele QS pentru excelența generală (2022). Ne putem urmări originile până la Școala de Medicină și Chirurgie, înființată în 1834. Astăzi, combinăm cercetarea de vârf la nivel mondial cu o experiență academică de clasă mondială.

  • Winchester, Regatul Unit

  Universitatea din Winchester dă putere studenților să își atingă întregul potențial și să facă o diferență în lume. Amplasat în Winchester, un oraș englezesc frumos, prin excelență, cu o moștenire bogată și o cultură contemporană vibrantă, campusurile prietenoase și compacte ale universității oferă studenților beneficiul vieții în oraș și în campus. Suntem bine situate, cu legături excelente de transport, care vă permit să ajungeți la Londra sau la coastă într-o oră, iar Aeroportul Southampton este la doar 10 minute de călătorie cu trenul.

  • Bristol, Regatul Unit
  • Stapleton, Regatul Unit

  La UWE Bristol vă dăm puterea să faceți o alegere. Să alegi o universitate care se provoacă la fel de mult ca tine. Să alegi o pasiune care să-ți dea un scop. Să alegi o comunitate care să conducă, încurajându-te să pui la îndoială totul și să devii tot ce poți fi.

  • Shadwell, Regatul Unit

  LIS este o nouă instituție din Londra. Programele lor sunt profund interdisciplinare și structurate în jurul unor probleme complexe, din lumea reală. De ce? Pentru că lumea este saturată de probleme complexe care necesită o abordare interdisciplinară; soluțiile lor nu vor veni dintr-un singur subiect sau specialitate. De la schimbările climatice la cultura organizațională, problemele complexe de astăzi trebuie abordate din mai multe perspective. Aceasta este ceea ce face LIS. Își învață studenții să devină experți în rezolvarea problemelor.

  • Madrid, Spania
  • Amsterdam, Ţările de Jos
  • + 8 Mai mult

  IE University este o universitate internațională de top din Spania, cu campusuri în Madrid și Segovia. Recunoscută ca una dintre cele mai importante instituții de învățământ superior din lume, IE formează lideri care conduc inovarea și schimbarea în organizații, oferind un mediu de învățare în care tehnologiile și diversitatea joacă un rol cheie în promovarea viziunii globale, a mentalității antreprenoriale și a unei abordări umaniste.

  • Kingston upon Thames, Regatul Unit
  • London, Regatul Unit

  La Universitatea Kingston, suntem pasionați de creșterea șanselor de viață ale studenților noștri, ajutându-i să profite la maximum de oportunitățile de învățare și dotându-i cu abilitățile și cunoștințele viitoare necesare în locul de muncă solicitant al secolului 21.

  • Oxford, Regatul Unit

  Lady Margaret Hall („LMH”) este un colegiu din Universitatea din Oxford. Fondatorii au numit Colegiul în onoarea doamnei Margaret Beaufort, mama regelui Henric al VII-lea și un patron renumit al erudiției și învățării. Primii nouă studenți au fost admiși în 1879. Colegiul a crescut, și-a deschis porțile bărbaților și este acum o comunitate de peste 600 de studenți și 45 de bursieri. LMH este unul dintre cele 39 de colegii constitutive ale Universității din Oxford, una dintre cele mai bine clasate universități din lume și cea mai veche universitate din lumea vorbitoare de limbă engleză.

  • Leeds, Regatul Unit

  Adunăm experți în informatică, chimie, inginerie, matematică, fizică și astronomie pentru a oferi educație și cercetare remarcabilă a studenților în următoarele școli.

  • South Kensington, Regatul Unit

  Ca parte a Imperial College London, un lider global în știință și tehnologie, conducem afacerile globale și transformarea socială prin fuziunea dintre afaceri, tehnologie și mentalitate antreprenorială. Combinăm gândirea și perspectiva inovatoare cu noile tehnologii pentru a dezvolta soluții la problemele din lumea reală, în beneficiul afacerilor și îmbunătățirea societății.

  • London, Regatul Unit

  London Institute of Banking & Finance (LIBF) este un nume respectat în educația britanică de peste 140 de ani. Oferim cursuri universitare și postuniversitare pentru studenții din Marea Britanie și internaționali, cu normă parțială și cu normă întreagă. În calitate de colegiu universitar mai mic, specializat, cu o facultate expertă, suntem în poziție perfectă pentru a vă ajuta în călătoria dvs. în carieră – am ajutat mii de studenți din întreaga lume să facă exact asta. Cursurile noastre oferă abilitățile de care aveți nevoie pentru o carieră în afaceri, management, știința datelor și finanțe, cu un accent puternic pe abilitățile practice luate din situații reale.

  • London, Regatul Unit

  King's College London este una dintre primele 35 de universități din lume (QS World University Rankings 2022) și printre cele mai vechi din Anglia (fondată în 1829). Universitatea are peste 29.600 de studenți, cu puțin sub 11.000 fiind studenți internaționali din 150 de țări din întreaga lume.

  • London, Regatul Unit

  Cu sediul într-una dintre cele mai interesante capitale ale lumii, London Met găzduiește o comunitate primitoare de studenți, profesori și gânditori inovatori inspirați și hotărâți. Oferim o gamă largă de cursuri, de la diplome de licență și postuniversitare până la cursuri scurte și calificări profesionale, dintre care multe sunt disponibile pentru a studia cu normă întreagă sau cu jumătate de normă, pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor și stilului dumneavoastră de viață.

  • Madison, Statele Unite ale Americii
  • Teaneck, Statele Unite ale Americii
  • + 3 Mai mult

  Cea mai mare universitate privată din New Jersey, FDU este o instituție non-profit, non-sectară, multicampus. Fondată în 1942, FDU a obținut statutul de patru ani în 1948 și aprobarea ca universitate în 1956. Universitatea oferă peste 100 de programe de licență și studii superioare, inclusiv programe de doctorat în farmacie, practică de asistență medicală, psihologie clinică și psihologie școlară; și o școală de afaceri acreditată de AACSB. Programele de studii sunt oferite în două campusuri din New Jersey și în două locații FDU din afara SUA: Wroxton College, în Oxfordshire, în Anglia, și Vancouver Campus, în British Columbia, Canada.