Keystone logo
Kârgâzstan

Cele mai bune universități pentru Online Programe în Kârgâzstan 2024

Numărul de instituții: 9
  • Bishkek, Kârgâzstan

  UNIVERSITATEA INTERNAȚIONALĂ ALA-TOO este formată din cinci blocuri, cu săli de clasă și laboratoare dotate cu internet și tablouri interactive interactive. Există patru facultăți, trei institute și 16 departamente în AIU. Limba principală de predare este engleza. Rusa, kirgiză și turcă sunt limbi auxiliare.

  • Jalal-Abad, Kârgâzstan

  Universitatea de Stat Jalal-Abad este o instituție publică concepută pentru a oferi învățământ superior în următoarele domenii: electronică, energie; constructie; educaţie; complex agroindustrial. Universitatea ține cu multă atenție promovarea idealurilor virtuoase și conceptul de educație pentru întreaga persoană.

  • Bishkek, Kârgâzstan

  Kyrgyz National University numită după Jusup Balasagyn (KNU), este o instituție publică de învățământ superior din Kârgâzstan. Este cea mai veche și cea mai mare instituție de învățământ superior din Republica Kârgâzstan. Campusul principal al universității este situat în Bișkek - capitala Kârgâzstanului.

  • Bishkek, Kârgâzstan

  Kyrgyz National Agrarian University , numită după KISkriabin, este o instituție publică de învățământ superior din Kârgâzstan. Campusul principal este situat în inima capitalei Kârgâzstanului - Bișkek. Kyrgyz National Agrarian University , numită după KISkriabin, ocupă cu încredere un loc printre primele 20 de universități din Kârgâzstan.

  • Bishkek, Kârgâzstan

  De la înființare, Universitatea Manas din Kârgâzstan, Turcia, a luat în considerare efectuarea unor studii educaționale calificate în rândul republicilor turcești, printre atribuțiile sale principale. Universitatea noastră își propune să ajute tinerii turci, echipați cu un sistem de învățământ modern și contemporan, cu o înțelegere comună, să crească persoane conștiente, autosuficiente și responsabile.

  • Bishkek, Kârgâzstan

  Kyrgyz State Technical University , numită după I. Razzakov ( KSTU ), este pilotul educației inginerești din Kârgâzstan. Universitatea pregătește specialiști cu înaltă calificare în diverse domenii pentru republica noastră, aproape și departe în străinătate.

  • Bishkek, Kârgâzstan

  Kyrgyz Economic University , numită după M. Ryskulbekov, este singura instituție de învățământ din țara noastră care a evoluat de la FTSST (Frunze Technical School of Soviet Trade) la Universitate. Universitatea noastră este unul dintre liderii sistemului de modernizare a învățământului superior al Republicii Kârgâzstan.

  • Bishkek, Kârgâzstan

  University Of Central Asia ( UCA ) este o universitate privată, non-profit, laică. Misiunea University Of Central Asia este de a promova dezvoltarea socială și economică a Asiei Centrale.

  • Bishkek, Kârgâzstan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...