Keystone logo
Estonia

Cele mai bune universități pentru Online Programe în Estonia 2023

Numărul de instituții: 14
  • Tallinn, Estonia
  • Helsinki, Finlanda

  Universitatea din Tallinn este o universitate de cercetare modernă și dinamică din Estonia, cu un rol principal în promovarea unui stil de viață inteligent prin educație, cercetare și o colaborare unică între discipline. Considerăm un stil de viață inteligent ca luarea unor decizii bazate pe cercetare pentru a îmbunătăți societatea în general și bunăstarea cetățenilor săi.

  • Tartu, Estonia

  Universitatea Estonă de Științe ale Vieții este singura universitate din Estonia ale cărei priorități în activitățile academice și de cercetare asigură dezvoltarea durabilă a resurselor naturale necesare existenței Omului, precum și conservarea patrimoniului și a habitatului. Potrivit QS World University Rankings by Subject (2019), Universitatea Estonă de Științe ale Vieții este una dintre primele 50 de universități din lume în domeniul agriculturii și silviculturii, pe locul 48. Universitatea se află, de asemenea, în top 1% dintre cele mai citate facilități de cercetare din lume, profesorul nostru de fiziologie a plantelor Ülo Niinemets fiind cel mai citat cercetător eston în totalitate.

  • Reola, Estonia

  Estonian Aviation Academy (EAVA), fondată în 1993, este o instituție de învățământ superior de top din regiunea baltică, care formează și formează specialiști pentru întreprinderile și organizațiile aviatice.

  • Stockholm, Suedia
  • Helsinki, Finlanda
  • + 4 Mai mult

  Programele noastre duble de studii combină educație tehnică excelentă cu pregătire în inovare și antreprenoriat, precum și stagii la companii, parteneri din industrie și orașe din întreaga Europă.

  • Tartu, Estonia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Tallinn, Estonia

  Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) este o universitate privată foarte recunoscută din Estonia, situată în orașul inteligent multiplu premiat numit Ülemiste City. Temele cheie care leagă programele noastre sunt antreprenoriatul și creativitatea. Ne propunem să le oferim studenților noștri abilități, rețele și mentalități pentru a-și schimba viața și a avea impact asupra lumii! Salutăm studenți din întreaga lume pentru a studia programe de licență și masterat care pot fi luate în engleză, rusă și estonă. Programele noastre de studiu sunt susținute de o infrastructură IT adaptată nevoilor de învățământ cu normă întreagă, part-time, precum și învățării la distanță.

  • Tallinn, Estonia

  TTK University of Applied Sciences TTK (TTK UAS) este o instituție de învățământ superior profesională de stat care oferă studii superioare competitive și cercetare aplicată în tehnologie, producție, inginerie civilă, logistică, economie și bunăstare. TTK UAS este cea mai mare universitate de științe aplicate din Estonia, educând în prezent peste 3000 de studenți, ceea ce face din TTK UAS a patra instituție de învățământ superior din Estonia.

  • Tartu, Estonia

  Kaitseväe Akadeemia (în continuare Academia) este o instituție națională de învățământ superior aplicată în domeniul apărării în sensul Legii privind instituțiile de învățământ superior profesional. Abrevierea estonă a Academiei este „KVA”. Academia este o unitate structurală a Forțelor de Apărare sub supravegherea directă a Comandantului Forțelor de Apărare. În îndeplinirea atribuțiilor sale, Academia reprezintă statul și forțele de apărare.

  • Budapest, Ungaria
  • Espoo, Finlanda
  • + 13 Mai mult

  EIT Digital Master School este o inițiativă comună exclusivă a universităților tehnice și școlilor de afaceri de top din Europa, cu mentorat și parteneriat suplimentar din partea unor organizații europene de cercetare excelente și parteneri de afaceri de top. EIT Digital oferă programe de doi ani care vă permit să studiați la două universități de talie mondială situate în două țări europene diferite. În plus, poți construi un curriculum personalizat, bazat pe abilitățile și interesele tale unice. Oferim diplome duble, fiecare dintre acestea combinând competențe tehnice cu abilități practice în inovare și antreprenoriat.

  • Tallinn, Estonia

  Academia Estonă de Arte, fondată în 1914, este singura universitate publică din Estonia care oferă studii superioare în arte plastice, design, arhitectură, mass-media, studii vizuale, cultura artistică, moștenire culturală și conservare. Situat în capitala Tallinn, este o instituție activă de studiu și cercetare și principalul centru național de inovare în cultura vizuală. Studiile au loc în noua noastră clădire cu un mediu inovator și inspirator. În 2022, EKA a fost inclusă în Top 200 de universități de arhitectură și design din lume de către QS World University Rankings.

  • Tallinn, Estonia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Tallinn, Estonia

  O viziune a societății de astăzi este inovatoare, antreprenorială, avansată din punct de vedere tehnologic și deschisă lumii, iar acest lucru este solicitat de Universitatea de Tehnologie din Tallinn (TalTech) prin studii și cercetări la nivel internațional.

  • Tartu, Estonia
  • Tallinn, Estonia
  • + 3 Mai mult

  University of Tartu ( UT ) este cel mai important centru de cercetare și formare din Estonia. Este singura universitate din țările baltice clasată în topul 1,2% dintre cele mai bune universități din lume (QS World University Rankings 2021). Fondată în 1632, UT este singura universitate clasică din Estonia. Există mai mult de 13 000 de studenți care studiază la UT (incluzând 1800 de studenți internaționali) și UT are 3800 de angajați (incluzând 1800 de angajați academici (190 de profesori)). Pentru a sprijini și dezvolta competența profesională a studenților și a personalului academic, universitatea are 71 de universități partenere în 27 de țări.

  • Tallinn, Estonia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...