Keystone logo
Columbia

Cele mai bune universități pentru Online Programe în Columbia 2024

Numărul de instituții: 162
  • Bogotá, Columbia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Chía, Columbia

  Centrul Internațional de Limbi și Culturi Străine oferă un program spaniol de înaltă calitate comunității internaționale și străinilor care locuiesc în Columbia. Cursurile se desfășoară în campusul universitar într-un mediu academic, sigur și de servicii excelente.

  • Rionegro, Columbia

  În 1996, Ministerul columbian al educației naționale și Institutul columbian pentru evaluarea educației - Icfes, prin Rezoluția 2661, au acordat organizației Remington statutul juridic de instituție universitară, dând naștere corporației universitare Remington.

  • Popayán, Columbia

  Universidad Del Cauca fost creată în Popayán ca universitate a celui de-al treilea district prin decret din 24 aprilie 1827. La 5 aprilie 2013, Ministerul Educației Naționale a acordat acreditarea instituțională de înaltă calitate pentru o perioadă de 6 ani deja Prin rezoluție 6218 din 13 iunie 2019, a reînnoit acreditarea instituțională menționată pentru o perioadă de opt ani.

  • Barranquilla, Columbia

  Universitatea de pe coastă, CUC, are misiunea de a forma un cetățean integral sub principiul libertății de gândire și a pluralismului ideologic, cu un înalt simț al responsabilității în căutarea permanentă a excelenței academice și investigative, folosind dezvoltarea științei, tehnologiei , tehnologie și cultură.

  • Jamundí, Columbia

  Universitatea Autonomă din Vest este o instituție de învățământ superior care, în conformitate cu prevederile Legii 30 din 1992 și cu celelalte reglementări legale, poate desfășura programe academice universitare, postuniversitare, de cercetare, de formare continuă și de proiecție către comunitate.

  • SANTANDER, Columbia

  Unitățile tehnologice din Santander sunt o instituție publică a ordinii departamentale, care este dedicată instruirii persoanelor cu simț etic, gândire critică și atitudine antreprenorială, prin procese de calitate în predare, cercetare și extindere pentru a contribui la dezvoltare economică. economic, științific, tehnologic, de mediu și cultural al societății.

  • Bogotá, Columbia

  Suntem o instituție de învățământ superior cu un accent militar care intenționează să formeze pe deplin profesioniști în logistică, cetățeni critici cu un sens social, etic și politic larg. Perfecționăm competențele de investigație și spiritul antreprenorial, susținute de progresele în știință și tehnologie, contribuind la dezvoltarea structurală și funcțională a logisticii din Columbia.

  • Bogotá, Columbia

  Comunicațiile militare din cadrul conformației armatei noastre au o importanță transcendentală odată cu trecerea anilor și sosirea evenimentelor care încadrează istoria țării noastre și a lumii în general, într-un grup de fapte care și-au văzut tehnologia în tehnologie. mare oportunitate pentru dezvoltare și schimbare în beneficiul umanității, așa au fost comunicările militare de-a lungul istoriei elementul esențial al comandării, coordonării și dezvoltării operațiunilor militare care au devenit fundamentul marilor victorii și, la fel, au permis modernizarea conflicte pentru a decide cu privire la utilizarea corectă a mijloacelor electronice, care facilitează anticiparea intențiilor și acțiunilor adversarului.

  • Armenia, Columbia

  PROIECȚIA SOCIALĂ exprimă relația permanentă și directă pe care EAM o întreține cu societatea; Se desfășoară prin programe interactive cu sectoarele productive și actorii sociali; prin programe și activități de diferite tipuri (academice, artistice, sociale și tehnologice), consultanță și consiliere, educație continuă și intervenții de servicii sociale către comunitate.

  • Cundinamarca, Columbia

  Misiunea Fundației pentru Învățământ Superior San José FESSANJOSE este de a instrui profesioniști cuprinzători, de la o abordare umanistă cu un sens critic, social și sensibil la principiile echității și valorilor etice. În acest fel, dezvoltarea calității de fond și educaționale în instituție.

  • Barranquilla, Columbia

  Polytechnic Corporation of the Atlantic Coast este o instituție responsabilă, cu principii etice și transparente care își dezvoltă funcțiile de fond dintr-un model educațional, de preferință prin cicluri propedeutice, axate pe dezvoltarea umană, garantând formarea integrală a ființelor gânditoare, analitice, critice, cu un spirit antreprenorial, pentru construirea unei societăți juste, incluzive, durabile, democratice, de susținere și respectuoase ale demnității umane.

  • Bogotá, Columbia

  Escuela de Español Nueva Lengua en Colombia oferă cursuri de spaniolă în Bogotá, Cartagena, Medellín și într-o rezervație naturală lângă Guaduas. Dacă sunteți în căutarea unui curs de spaniolă de calitate într-o școală confortabilă și prietenoasă, cu profesori profesioniști, dacă doriți să studiați spaniola și să călătoriți făcând noi prieteni în timp ce vă întâlniți și vă bucurați de cultură, muzică, gastronomie, muzee și plimbări prin natură; atunci Noua Școală de Spaniolă în Columbia este pentru tine. Programul nostru a fost dezvoltat urmând cele mai stricte orientări internaționale pentru predarea limbilor străine. Nueva Lengua este recunoscută la nivel internațional pentru calitatea și serviciile sale și din 2003 tineri și adulți din aproape o sută de țări au studiat cu noi. Avem o mare varietate de cursuri și începem cursurile în fiecare săptămână la toate nivelurile. Încă din prima zi, vă veți simți bineveniți, întâmpinați și susținuți în această experiență de învățare a spaniolei în timp ce călătoriți.

  • Cali, Columbia

  Școala Națională de Sport este o instituție universitară de stat, angajată în formarea integrală a ființei umane pentru a contribui la dezvoltarea țării, prin generarea, transformarea și aplicarea cunoștințelor în domeniile sportului, sănătății și educației. administrație și economie, bazate pe principii și valori care promovează respectul pentru demnitatea umană, dezvoltarea durabilă, coexistența și îmbunătățirea calității vieții societății.

  • Bogotá, Columbia

  Universitatea se va distinge prin: Formarea profesioniștilor cu sensibilitate și responsabilitate socială. Contribuția la dezvoltarea umană integrală și durabilă. Angajamentul pentru democratizarea cunoașterii. Generația de cunoștințe care transformă structurile societății columbiene