Keystone logo
Cipru

Cele mai bune universități pentru Online Programe în Cipru 2023

Numărul de instituții: 30
  • Aglantzia, Cipru

  Universitatea din Cipru își propune să se stabilească ca o instituție de cercetare pionieră, care obține recunoaștere științifică internațională în învățământul superior european, oferind programe competitive și să devină un centru de excelență în regiunea euro-mediteraneană mai largă.

  • Egkomi, Cipru

  Cyprus Maritime Academy (CyMA), care face parte din rețeaua educațională a Universității din Nicosia - cea mai mare universitate din Cipru - este prima academie maritimă din Cipru care oferă trei certificate de competență. CyMA oferă certificatele de competență ale unui ofițer responsabil cu supravegherea navigației (știința nautică), ofițer responsabil cu supravegherea ingineriei (inginerie marină) și ofițer electrotehnic (electrotehnică marină), toate aprobate de Departamentul de transport maritim al Ministerului Transporturilor, Comunicațiilor și Lucrărilor.

  • Nicosia, Cipru

  Intercollege este o instituție independentă, coeducativă, cu șanse egale de învățământ superior, care combină cele mai bune elemente din învățământul occidental, standarde de calitate și o filozofie internațională, cu o îngrijire autentică pentru studenții săi. Situat în Nicosia, Intercollege a devenit un centru global de educație care oferă o gamă largă de programe de studiu academice, profesionale și profesionale.

  • Paphos, Cipru

  Unitatea de învățare la distanță (DLU) de la Universitatea Neapolis folosește cea mai modernă tehnologie electronică pentru o platformă care oferă studenților programe de studii postuniversitare în specializări contemporane. Scopul DLU este de a sprijini studenții și academicienii universității atât în învățământul la distanță pe termen lung, cât și pe cel scurt. Filozofia de bază a DLU este de a asigura egalitatea în accesul la informații și respectul față de nevoile fiecărui student al universității noastre. Viziunea noastră este de a crea o unitate care să fie un prototip în învățământul la distanță pentru toate universitățile care oferă programe de studiu similare.

  • Ozanköy, Cipru

  Cyprus Science University crește foarte mult la nivel internațional, găzduind în prezent studenți internaționali în nordul Ciprului din 23 de țări din Asia, Europa și Africa. Întrucât instituția noastră este dotată cu laboratoare moderne de tehnologie de ultimă generație și facilități de predare, oportunitățile educaționale sunt inegalabile. Aici, la Cyprus Science University , oferim studenților noștri oportunități de a-și extinde nu numai cunoștințele teoretice, ci și experiențele practice. Toți studenții internaționali au dreptul la o bursă de 50% atunci când studiază cursuri postuniversitare la Cyprus Science University .

  • Aglantzia, Cipru
  • Limassol, Cipru

  CIIM - Cyprus International Institute of Management este o școală internațională de afaceri înființată în 1990 de un grup de lideri de afaceri și o echipă de academicieni proeminenți care reprezintă unele dintre cele mai bune școli de afaceri din lume. Scopul nostru a fost să ne bazăm pe cei mai buni profesori din învățământul managerial absolvent, indiferent de locație și să le punem la dispoziție talentul și experiența în Cipru.

  • Larnaca, Cipru

  Unicaf este principala platformă online care oferă educație superioară accesibilă și de calitate piețelor defavorizate, colaborând cu universități de renume din Marea Britanie, SUA, Europa și Africa.

  • Famagusta, Cipru

  Universitatea de Vest din Cipru a fost înființată în 2015 și situată în Cipru de Nord. Ca instituție de învățământ superior, simbolizează aspectul contemporan al Ciprului, care este un centru istoric și cultural al Mediteranei.

  • Nicosia, Cipru

  The Cyprus Institute este o organizație internațională de cercetare situată în Nicosia, capitala Ciprului. Acesta funcționează sub umbrela Fundației de cercetare și educație din Cipru, guvernată de un consiliu de administrație de renume internațional. Misiunea sa este de a servi ca un centru de știință, tehnologie și inovație pentru regiunea Mediteranei de Est și Orientul Mijlociu, care abordează probleme de relevanță regională și importanță globală.

  • Paphos, Cipru

  Universitatea Neapolis din Cipru este o universitate tânără, dar dinamică, cu creștere rapidă, care funcționează din 2010 în inima fermecătorului oraș Pafos, pe coasta de vest a insulei Cipru, oferind programe de licență, absolvire și doctorat atât în greacă, cât și în engleză. . Înscrierea la Universitatea Neapolis din Cipru introduce studenții într-un mediu înalt, stimulant și plăcut. Cel mai mare avantaj al Neapolis este calitatea și dedicarea facultății sale, dintre care majoritatea au o experiență considerabilă în predarea și cercetarea în universitățile europene și americane. Bazat pe o astfel de facultate și pe o strategie ambițioasă, devine rapid una dintre cele mai bune universități private din Cipru.

  • Amsterdam, Ţările de Jos
  • Famagusta, Cipru

  O universitate pentru visători și cei care fac. O universitate pentru talentul tehnologic global de generație următoare. O universitate pentru a-ți începe viitorul.

  • Nicosia, Cipru

  Universitatea Philips este o instituție dinamică, care oferă programe de studiu universitare și postuniversitare stimulatoare și provocatoare din punct de vedere intelectual. Programele Universității Philips sunt bine echilibrate, semnificative și utile pentru studenți. Facultatea universitară, cu dovezi ale excelenței în predare și cercetare și angajament față de învățarea studenților, oferă programele.

  • Manchester, Regatul Unit
  • Budapest, Ungaria
  • + 62 Mai mult

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Strovolos, Cipru

  Provocările din economia globală actuală sunt enorme și evoluează mereu. Prin urmare, studenții care urmează o diplomă / certificat de studii superioare în afaceri au mai mult sens ca niciodată. CBS oferă, prin programele sale, o serie de experiențe academice și non-academice pentru a-i înzestra pe studenții noștri cu calitățile unui lider modern.

  • Cyprus Online, Cipru

  Fiind a doua universitate publică, înființată în 2002, Open University Cyprus (OUC) își propune să umple o lacună importantă în sistemul de învățământ superior cipriot, oferind diplome acreditate de învățare la distanță la toate nivelurile (licență, masterat și doctorat). Bazându-se pe originile sale ca fiind singura universitate a țării dedicată educației la distanță, OUC crește rapid în ceea ce privește statura academică și reputația generală. Realitățile provocatoare de astăzi au lărgit orizonturile OUC, ajutând la apropierea Ciprului de obiectivul său strategic: de a fi stabilit ca centru regional de educație și cercetare și centru pentru cercetători și studenți internaționali, deopotrivă, în bazinul mediteranean de est.